Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Szavazás
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
0
6
8
5
5
0
5
Partnereink

Termékek


Xiom Vega Europe borítás
Xiom Vega Europe borítás

MINIMUM RENDELÉS: 3-5 PÁR!

 

A Vega európai szivacsos ( lágyabb ) változata. Az európai stílusnak leginkább ez a megfelelő. Másik kettő társához ( Vega pro és asia ) képest ennél a változatnál a legnagyobb a labda íve ( nem egyenes vonalban, hanem a háló fölött ívet húzva megy a labda és vágódik le az ellenfél térfelére ), így mégnagyobb biztonságot eredményez a játék. Gyári tesztekkel bizonyítottan kevesebb a hibázási lehetőség.
Egy nagyon dinamikus és rugalmas borítás, beépített csörgetési hatással, mely egyedüliként ( csak a XIOM ) azt a technológiát használja mint az Andro. A borítás garantáltan megtartja a sebességét, nincs szükség újraragasztásra, sőt tilos is! A technológiának köszönhetően 30-50%-al megduplázódik az élettartama is. Nagyon tapadós borítás, mely a szerváknál, fogadásoknál és a pörgetéseknél nagy előny a falsok szempontjából.
A szivacs színe mint a Vega borításoknál ennél is fekete, szén tartalmú, mely az egész borítás tulajdonságait változtatja meg a megszokottakhoz képest, pluszt tud nyújtani a fejlesztések eredményeképpen. Egy különleges, biztonságos játékérzést biztosít.

Szintén egy támadó borítás, sajnos a használatos számokban nem tudjuk megmutatni az értékeket, mert a XIOM egyedi táblázatot használ, így csak nagyjából tudjuk belőni a tulajdonságait a borításnak.
Sebesség: kb. 94-96
Kontrol: kb: 95-96
Tapadás: kb: 105


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés