Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
1
5
6
6
1

Rólunk

SPORT. CSAPAT. BIZALOM. SZENVEDÉLY.

Ezekkel a szavakkal tudnánk magunkat legjobban jellemezni.

 

Hogy miért?

Sport

A sport az élet szerves része. Ott van mindenhol, minden mozdulatban. Hozzátartozik a mindennapokhoz. Mi pedig elkötelezettek vagyunk a sport iránt. Mi nem csak beszélünk a sportokról, hanem sportolói múlttal is rendelkezünk, hogy a legjobb megoldást tudjuk nyújtani számodra, legyen szó tanácsadásról, felszerelés választásról vagy esetleg sportsérülés esetén.

 

Csapat

Csapatban dolgozunk, csapatokkal dolgozunk. Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Kosárlabda Szövetség, a Magyar Kézilabda Szövetség, a Magyar Röplabda Szövetség és a Magyar Birkózó Szövetséggel is együtt dolgozunk, hogy a magyar csapatsportok minél magasabb szinvonalra fejlődjön.

 

Bizalom

Az MHS (Mikrohungária Sport Kft.) 1993-ban alakult, így elmondhatjuk, hogy immáron közel 30 éve foglalkozunk sportolókkal és sporteszközök forgalmazásával. Olyan márkák kizárólagos forgalmazói vagyunk, mint a Molten, a Zeropoint, a Mueller és a Donic. Ezért biztos lehetsz benne, ha hozzánk jössz, szakértő csapathoz fordulsz.

Szenvedély

Ez nekünk nem csak munka, ez a szenvedélyünk. Segíteni a Magyar sportéletet, a játékosokat és mindenkit, aki sportolni szeretne.

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy a sport területén élményt nyújtsunk, amellyel mindig megkapod, amit szeretnél! Széles termékkínálatunkkal, fizetési és szállítási módok sokaságával és szaküzletünkkel a számodra legjobb módon szolgáljuk ki igényeidet, hogy Te mindig biztos lehess abban: jól döntöttél!

 

Céljaink, jövőképünk!

Testközelből szeretnénk megélni és végig szurkolni a magyar sportcsapataink, nemzeti válogatottjaink és sportolóink nemzetközi szerepléseit, sikereit,  és mindenben támogatni a magyar sportélet folyamatos fejlődését!