Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
1
5
7
4
1

Verofit


A Verofit  korunk egyik legkorszerűbb táplálékkiegészítőit kínálja. A Verofit Protein fokozza a testsúlycsökkentő étrend eredményességét és fedezi a napi vitamin- és ásványi anyag bevitel meghatározott részét. A prebiotikus összetevő kiegyensúlyozott bélflórát biztosít, amely javítja a szervezet ellenállóképességét és rendkívül jó közérzetet biztosít. A Verofit Izotóniás Italpor a szervezet sejtjeivel azonos koncentrációjú, legnagyobb előnye, hogy nem von el energiát a szervezettől a felszívódása során, így a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen eszköze. A Verofit Energia szelet hozzájárul az edzések és versenyek alatti folyamatos energia felszabaduláshoz, növeli az álló- és teljesítőképességet.

Hasznos információ a termékekről:

A webáruházban nem csak azok a termékek vannak feltűntetve, melyek készleten vannak, hanem azok is, melyek megrendelésre érkeznek. Kérjük, érdeklődjön raktárkészletünkről, mielőtt meglátogatna minket!

Kellemes vásárlást kívánunk!

A jó teljesítmény számos ismert tényezője közül az egyik legnagyobb szerepe a sportág specifikus táplálkozásnak és folyadékpótlásnak van. A VEROFIT összetételénél fogva korunk egyik legkorszerűbb táplálékkiegészítőit kínálja.