Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
1
2
2
1
8
2
Termék részletek


Donic-Bluefire-JP-03-boritas

Donic Bluefire JP 03 borítás

Egy siker sztori folytatása:

BLUEFIRE JP 01 - JP 03
A kiváló Bluefire borítás a japánoknak és a Formula DONIC FD3 Technológiának köszönhetően fejlődésnek indult, melynek eredménye a Bluefire JP01 és a Bluefire JP03 lett.
Ennél a legújabb fejlesztésű borításnál megmaradt a jól bevált, dinamikus kék szivacs, de egy kissé finomabb pórusú szerkezetet kapott. Ennek köszönhető a maximális katapultérzés és a labda ívessége. A rendkívül jó tapadású, feszes, de ugyanakkor rugalmas felületű gumi maximális pörgetést és fantasztikus kontrollt biztosít.

A BLUEFIRE JP szinte minden típusú játékosnak ajánlott. A leggyorsabb és a legkeményebb verziója a BLUEFIRE JP 01, mely egyaránt ajánlott olyan játékosok számára, akik asztal közeli támadó játékot játszanak, valamint azoknak, akik az asztaltól távolabb helyezkednek el.

A BLUEFIRE JP 03 puhább szivacsának köszönhetően tökéletes kontrolladatokkal rendelkezik. Kitűnő választás támadó játékosoknak, valamint „allround” játékosoknak egyaránt.
Vastagság:
-36%
19 780 Ft
Akció: 12 700 Ft
Kezdete: 2023.09.20   A készlet erejéig!
 • Egy rendkívül jó tapadású, feszes, de ugyanakkor rugalmas felületű gumi puhább szivaccsal kombinálva. Kiváló érzést biztosít játék közben, mely kitűnő kontrolljának köszönhető.

  Kontrol: 7+
  Gyorsaság: 9+
  Pörgetés: 10++
  Keménység: puha+
 • Kategória
  Borítások
  Sportág
  Asztalitenisz
  Típus
  AR, OFF
  Cikkszám
  mhs697934