Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
4
6
2
5
9
Termék részletek


Penco-Ionogen-500-ml
 • Penco-Ionogen-500-ml

Penco Ionogen 500 ml

Ezt a terméket fogyaszthatják a glutén- és laktózérzékenyek is!*

 

Kiszerelés: 500 ml (30 l folyadék készíthető)


Ízesítés: 500 ml narancs, piros grapefruit

 

Új, kivételes tulajdonságú ionos ital a hazai piacon. Folyékony koncentrátum ásványi anyag és vitamin tartalommal, közepesen energizáló hipotóniás ital készítéséhez. Magas karnitin tartalommal L-carnipure formájában, amely a legtisztább és leghatékonyabb L-karnitint garantálja. Más általános hipotóniás italokhoz képest új generációs édesítőt - Sucralóz-t tartalmaz. Az elkészített ital emiatt azontúl, hogy rendkívül hatásos, még nagyon finom ízzel is rendelkezik, melynek nem tud majd ellenállni.

 • pótolja a folyadék és ásványi anyag veszteséget
 • késlelteti a fáradtság kialakulását, és javítja a kívánt teljesítmény elérésének feltételeit
 • csökkenti a görcsök kockázatát, elodázza a teljesítőképesség és állóképesség csökkenését
 • minden nemű sportolási aktivitáshoz ajánlott
 • magas L-karnitin (550 mg/L) és C-vitamin (550 mg/L) tartalommal rendelkezik
 • könnyen készíthető belőle akár 30 liter frissítő is!

 

Elkészítés:

 

 • 10 ml koncentrátumot (a kupak segítségével) 400 ml hideg vízbe (hipotóniás ital, 150 mOsm/kg) vagy 550 ml hideg vízbe (hipotóniás ital 110 mOsm/kg) kell keverni. 1:40 higításban inkább a rövidebb ideig tartó, hűvösebb környezetben végzett megterhelés esetén fogyasszuk, míg 1:55 higításban a hosszan tartó, 20 celsius fokot meghaladó környezetben végzett tevékenység esetén javasolt.
 • Fogyasztani közvetlenül a terhelés megkezdése előtt kell, majd közben 10-15 percenként ismét, attól függően, hogy a tevékenység mennyi ideig, milyen intenzitással, és milyen hőmérsékleti környezetben történik.

 

Gyerekek 6 éves kortól fogyaszthatják!

 

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

Kiszerelés:
5 130 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  A Ionogen egy folyékony koncentrátum, amely közepesen energizáló hipotóniás ital készítéséhez használatos, mellyel az intenzív sportolás (45 percnél hosszab időtartammal) közben fellépő folyadék, ásványi anyag és energia veszteséget lehet pótolni. Amennyiben a folyadékot nem pótoljuk megfelelően, kiszáradás fenyeget. A kiszáradás egyértelműen csökkenti a sportolói teljesítményt, és szorosan összefügg a fellépő fejfájással, fáradékonysággal és néha akár rosszulléttel is. Ionogen New használatával, betartva az adagolási utasításokat, meghosszabbíthatja a maximális teljesítmény leadásának képességét, és a sporttevékenységét maximális mértékben élvezetessé tudja tenni.

   

  A kiszáradással és a ionos egyensúly felborulásával függ össze a görcsök kialakulásának veszélye, amely sok sportolót súlyt a tevékenység során. Ez megelőzhető a Ionogen New fogyasztásával, valamint kiegészítve az ásványi anyagokat tartalmazó AC Salts kapszula szedésével. A Ionogen magas koncentrációban tartalmaz L-karnitint (550 mg/L), amely hozzájárul a zsírégetéshez, melynek következtében energia szabadul fel, hozzájárulva ezzel a teljesítmény és állóképesség megőrzéséhez. A megnövelt C-vitamin szint nem csak pótolja az izzadás során távozó mennyiséget, de támogatja a vas újrahasznosítását is, és biztosítja az antioxidációs hatásokat, növelve a szervezet védekező képességét. A legtöbb hasonló folyékony ionos italhoz képest valóban hatásos mennyiségű és összetételű ásványi anyagokat tartalmaz (lásd a mellékelt táblázatban). Ennek az egyedülálló összetételnek köszönhetően a Ionogen New egy kivételes, tökéletesen hatásos folyákony koncentrátum a hazai piacon.

   

  A Ionogen újításként természetes édesítőt - Szukralóz-t tartalmaz, amely természetes cukorból (szacharóz) készül. Ennek köszönhetően az ital nagyon finom természetes ízzel rendelkezik, és semmilyen kellemetlen mellékíze nincs. Ráadásul ez az anyag az ön szervezetének teljesen természetes, minden nemű mellékhatástól mentes.

   

  A Ionogen a legkülönfélébb sportokhoz alkalmas, ahol elsősorban a folyadékpótlás az elsődleges cél, és kevésbé van szükség megnövelt energia bevitelre szacharidok formájában. A Ionogen New kiváltképp alkalmas magas hőmérsékletű környezetben végzett tevékenységekhez, vagy folyadékpótlónak hasmenéses megbetegedések esetén.

   

  Az ital 6 éves kortól fogyasztható.

   

   

  penco-ionogen-new-osszetevok-2

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Hidratáció
  Kiszerelés
  500 ml
  Cikkszám
  mhs272267