Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
4
4
2
2
1
5
2020.11.17 20:30

SMA Zsombi jótékonysági licit

Sziasztok!

Burinda Zsombi, egy 1 éves szuper kislegény, akinél az SMA1-es betegséget állapították meg.

SMA. Ezt a három betűt már sajnos biztosan sokan hallottátok. A spinális izomatrófia vagy gerinc eredetű izomsorvadás (angolul Spinal Muscular Atrophy, rövidítve SMA) egy ritka öröklődő betegség, amit az SMN gén hibája okoz, és a gerincvelő mozgató idegsejtjeinek a fokozatos elvesztését eredményezi. Több csöppségnek zajlott már gyűjtés a világ legdrágább (730 millió Ft) gyógyszeres terápiás kezelésére a Zolgensmára. Eddigi adományokból több mint 100 millió Ft gyűlt már össze Zsombinak.

 

Badalik Szabolcs barátunk a segítségünket kérte a számára is hatalmas szívügyként kezelt kezdeményezésben. Ezért hát adtunk egy strandfoci labdát Szabolcsnak, amelyet körbevitt a barátai körében és aláíratta azt. Ezt a labdát szeretné árverésre bocsájtani és a befolyt összeget Zsombor részére felajánlani. Ezzel szeretnénk mi is hozzájárulni, hogy Zsombinak is esélye legyen a teljes életre.

 

Akik a jó ügy mellé álltak és aláírták a labdát:

 

Görbicz Anita, Vincze Ottó, Vincze Ádám, Majoros Péter (Majka), Majoros Hajnalka, Széki Attila (Curtis), Széki Krisztina, Huszti Szabolcs, Juhász Roland, Czvitkovics Péter, Torghelle Sándor, Feczesin Róbert, Lisztes Krisztián, Komlósi Ádám, Titkó Krisztián, Vigh Ferenc, Zombori Zalán, Meggyes Dávid, Béres Attila (DR BRS), Szabó Ádám, Vastag Csaba, Juhár Tamás, Halmai Gábor, Halmai Ádám, Bukva Géza, Csitári Gergely, Benczédi Balázs, Horváth Tamás, Bócz Tamás, Szondi László, dr.Lichy József, Fekete Viktor, Besenyei Ferenc, Berkes László, Szatmári Gergő, Ungvári Miklós, Molnár Gábor, Kemény Kristóf, Varga Márk (G.w.M.), Tóth Tibi (Hooligans), Kiss Endi (Hooligans), Késmárki Zsolt (Hooligans), Ördög Tibor (Csipa) (Hooligans), Badalik Zsolt, Borza Zsolt, Kabát Péter, Lipcsei Péter, Kökény Attila, Bódi Hunor, Bódi Bence, Bódi Megyer, Badalik Jenő, Chromcsik István, Dancsok Tamás, Szőke Zsolt, Vincze Gábor, Bodnár László, Antal Zoltán, Vladan Filipovic, Szabó Tibor és Badalik Szabolcs

 

Az árverés részletei:

 

  • Az árverés 2020.11.17 – 2020.12.15. (23:59 percig) tart.
  • Induló összeg: 20.000 Ft.
  • Licitlépcső: min. 1 000 Ft.
  • Licitálni: A @mikrohungaria Facebook oldalán lehet a rögzített poszt alatt. Azok a személyek, akik részt szeretnének venni a licitálásban, de anonímak szeretnének maradni, őket kérjük a licit összegét küldjék nekünk privát üzenetben. Az általuk leadott licitet mi fogjuk közzétenni.
  • A legfrissebb licitet mindig rögzítjük a poszt tetején.
  • A licit nyertese az összeget átutalja a megadott számlaszámra.

 

A labda átadásának módját és idejét a nyertessel fogjuk megbeszélni a licitálás végén. Felmerülő kérdésekben keressetek minket a daniel@csapatsport.com.email címen

  • Ha nem tudsz vagy nem szeretnél licitálni, de mindenképpen szeretnél segíteni Zsombin, akkor a következőképpen teheted meg:

 

   Szép jövőért Zsombornak Alapítvány

   Számlaszám: 11734152-21916838

   Utalásnál a közlemény rovatba írandó: "EGY LABDA ZSOMBIÉRT!"

   IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000

   SWIFT kód: OTPVHUHB

 

A fenti bankszámlaszámra utalhatod az általad erre szánt összeget! A legkisebb segítséget is hálával fogadjunk!

 

 

További információ:

https://www.facebook.com/smababyzsombor/?ref=page_internal

http://smazsombor.webnode.hu/

Nagyon szépen köszönjük a megosztásokat és minden segítséget! összetett kéz Emoji (Facebook) Beating Heart Emoji (Google) 

#csakegyüttsikerülhet

Webáruház készítés