Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
7
2
8
0
6
7
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2019.08.10 21:32

Alagút szindróma

Ha sok időt töltesz számítógép vagy laptop előtt, akkor számodra már biztosan ismerős az alagút szindróma. A csuklóban lévő Carpalis alagúton futnak át az idegek, amik összekötik a kezet a karral. Ha nyomás alá kerülnek, begyulladhatnak.

Ezt valamilyen sérülés, gyulladás, csontkinövés, valamint ismétlődő mozdulatok okozhatják. Az alagút szindróma legjellegzetesebb tünete a zsibbadás a hüvelyk, mutató és középső ujjban, valamint fájdalom és gyengeség a kézben.

Műtéttel és más egyéb drága eljárással kezelhető, de a csuklórögzítő is egy jó megoldás, ami sokkal olcsóbban segít enyhíteni a fájdalmon és nem kell hozzá műtéti beavatkozás. Mielőtt vennél egyet, át kell gondolni, hogy milyent szeretnél:

  • Éjszaka vagy nappal hordanád? Döntsd el, melyik felel meg legjobban az életstílusodnak. A nappali rögzítő immobilizáció nélkül segít megtartani a csuklót és az ujjakat. A többi csuklórögzítő ezzel ellentétben teljesen immobilizálja a csuklót, ami valószínűleg nem a legideálisabb opció, ha használni szeretnéd a kezed. Az éjszakai fajta lehet a legjobb megoldás, ha gyakran ébredsz úgy, hogy fáj a csuklód vagy az ujjaid.
  • Nézd meg az anyagot: A könnyű anyagból készült csuklórögzítő a legideálisabb, hogy ne olyan érzés legyen, mintha be lenne gipszelve a kezed.
  • Nézd meg, hogy jól illeszkedik-e: A csuklórögzítőnek az a célja, hogy a serkentse a vérkeringést és pihentesse a kezed és ujjaidat, miközben gyógyulnak az idegek. Mindenféleképpen egy olyan rögzítőt válassz, ami kényelmes, nem gátolja a vérkeringést, de jól megtartja a csuklót. 

A Mueller csuklórögzítői könnyűek, kényelmesek és egyedül is könnyen fel lehet venni őket. A bennük lévő sín hosszú és kipárnázott az extra kényelemért. Hogy még többet megtudj az alagút szindróma kezeléséről és csuklórögzítőinkről, vedd fel velünk a kapcsolatot ma!

Webáruház készítés