Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
0
0
6
3
0
0
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2020.02.15 16:51

Az alagút szindróma kezelése

Akik sok időt töltenek számítógép vagy laptop előtt, azok biztosan ismerik az alagút szindrómát és a vele járó fájdalmat. Az alagút szindróma akkor alakul ki, amikor a csuklóban lévő szövetek ismétlődő mozgás hatására megduzzadnak és nyomást helyeznek a körülöttük lévő idegre.

Az idegek és szalagok egy üregen keresztül futnak a kézbe, ezt az üreget nevezik carpal tunnelnek. Az itt keresztülfutó medián ideg felelős a hüvelykujj, mutatóujj és középsőujj mozgatásáért, és ha az ideg nyomás alá kerül, akkor ezekben az ujjakban fájdalom és zsibbadás jelenik meg.

Az állapotot lehet műtéttel és más drága kezelésekkel gyógyítani, de vannak csuklórögzítők, amelyek sokkal kevesebb pénzért segítenek enyhíteni a fájdalmon. Megmutatjuk, hogy mi alapján válaszd ki a neked tökéleteset:

  • Éjjel vagy nappal akarod hordani? Válassz egy olyant, amely illik az életstílusodhoz. A nappali csuklórögzítők stabilizálják a csuklót és ujjakat anélkül, hogy korlátoznák a mozgásukat. De vannak olyan rögzítők is, amelyek teljesen immobilizálják a csuklót. Ha mindenféleképpen használnod kell a kezed, akkor nyilvánvalóan nem ez lesz a legideálisabb rögzítő. Ha éjszaka során sokszor ébredsz arra, hogy fájnak az ujjaid és csuklód, akkor az éjszakai rögzítő a legjobb opció. 
  • Válaszd ki, milyen anyagot szeretnél. Éjszakára érdemes egy könnyű, légáteresztő anyagból készült rögzítőt választani. Ebben nem lesz melege a csuklódnak és kezednek, és nem lesz olyan érzésed éjszaka, mintha gipsz lenne a karodon. 
  • Bizonyosodj meg, hogy tényleg kényelmes. Az alagút szindróma kezelésére kialakított csuklórögzítő tulajdonképpen úgy működik, hogy serkenti a csuklóban a vérkeringést, így megkönnyítve a kéz és ujjak munkáját. Fontos, hogy a csuklórögzítő kényelmes legyen, ne szorítson, de közben rendesen támasszon is. 

A Mueller Sports alagút szindróma kezelésére kialakított csuklórögzítői könnyűek, kényelmesek, és könnyen felvehetők. A bennük lévő merevítők extra hosszúak plusz kipárnázással a legnagyobb kényelemért. Hogy még többet megtudj a csuklórögzítőinkről, vedd fel velünk a kapcsolatot ma.

 

Forrás: https://www.muellersportsmed.com/

Webáruház készítés