Kategóriák
Szavazás
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
1
8
7
8
6
9

Kompressziós ruházat

2018.04.16 10:55

Nagy ZeroPoint tesztet végzett a http://www.futocipoteszt.hu/! :) És, hogy mire jutottak? 

Sokszor sokféle információt lehet hallani a kompressziós felszerelésekről, és a gyakorlat azt mutatja, hogy valóban sokat segít mind a sportteljesítmény növelésben, mind pedig a regenerálódásban. Most egy spartan racer-től kaptunk visszajelzést arról, hogy mik voltak a tapasztalati ZeroPoint kompressziós termékeink viselésekor.

Bizonyára sokat hallottál már a mostanában olyan népszerű kompressziós sportruházatokról és kiegészítőkről. Sőt, lehet, már Te magad is viseled őket. De vajon tisztában vagy azzal, milyen hatással vannak szervezetedre sportolás során?

Elgondolkoztál-e valaha azon, hogy miért viselnek a sportolók szoros, kompressziós ruhákat? Amikor elkezdtek divatba jönni, sokan meg voltak győződve arról, hogy a kompressziós ruha csupán az „elit” atléták, focisták és edzőterem mániákusok egyik újabb hóbortja. Ám mégis, ha szétnézünk, azt látjuk, hogy egyre többen használják őket – és nem csak profi, hanem hobbi sportolók is.

A kérdés, amelyik ilyenkor felmerül jogos : mégis miért visel bárki is szoros öltözéket edzéskor? Szóval mik is ezek a ruházati termékek tulajdonképpen?

Újabb visszajelzés érkezett hozzánk ZeroPoint kompressziós termékeinkről, amelyet azért hoztunk el Nektek, hogy még hatékonyabbá és profibbá tehessük edzéseiteket. Most Pálfi Lászlótól érkezett hozzánk egy összefoglaló arról, hogyan váltak be a termékek futás során – László rendszeresen vesz részt nagyszabású futóversenyeken, így a ZeroPoint fő debütálására is a 81 km-es Szekszárd-Baja ultrafutó versenyen került sor. Ez alapján biztos, hogy alapos tesztelésnek vetette alá a kompressziós termékeket. Lássuk, mi a véleménye. 

Emlékszem azokra a távoli évekre, amikor még elég volt három-négy dolgot bepakolnom a sporttáskámba és már indulhattam edzésre. Be kell látni, hogy előbb-utóbb minden kézilabdás életében eljön az a korszak, amikor már nem elég egy cipő, rövidnadrág és egy félig szakadt póló. Ahogy múlnak az évek és nő a fájó esések hatása, úgy gyarapszik a sérült testrészek száma.

Kummert Krisztián, a Bikás Park Streetball pálya promótere most legújabb termékcsaládunkból, a ZeroPoint kompressziós ruházati termékek közül vitt el egyet kipróbálásra. Választása a kompressziós karvédőre esett, lássuk, milyen tapasztalatai vannak a termékkel kapcsolatban. :-)

Webáruház készítés