Szűrés
Ár
4 890 Ft - 8 490 Ft
Szín
Fekete
(1)
Kék
(1)
Szürke
(1)
Típus
(1)
(1)
(1)
Kategóriák
Kategóriák
Szűrés
Ár
4 890 Ft - 8 490 Ft
Szín
Fekete
(1)
Kék
(1)
Szürke
(1)
Típus
(1)
(1)
(1)
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
1
5
7
4
1

Molten röplabda kiegészítők

Főkategória >SPORTÁGAK >RÖPLABDA >Molten röplabda kiegészítők

A MOLTEN 1958-as megalapítása óta a világ legnagyobb labda és sportfelszerelés gyártójává nőtte ki magát. Az elmúlt közel 60 évben számos világesemény (olimpiák, világbajnokságok) hivatalos labdaszállítója volt több sportágban, különös tekintettel a kosárlabda sportra. A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) támogatójaként több mint 30 éves együttműködéssel büszkélkedhetünk,  valamint 2014-től a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) által szervezett események hivatalos labdaszállítójává vált.  Ezenfelül 2018-tól az UEFA Európa-liga mérkőzések hivatalos labdáját illetve 2021-től az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzések labdáit is a Molten adja. A nemzetközi sikerek mellett a hazai Kosárlabda Szövetség, valamint az MKOSZ bajnokságaiba nevezett klubok is élvezik a Molten támogatását.

 

„For The Real Game” 

 

Hisszük, hogy az igazi játékot csak csúcsminőségű labdákkal lehet játszani, ami segíti játékosainkat képességeik maximális kihasználásában.

Tisztelt Érdeklődő!

 

Amennyiben egyesület vagy csapat nevében érdeklődik termékeink iránt, személyre szabott ajánlatért kérem, keresse Bódis Tamást az alábbi elérhetőségeken!

 

Csapatsportok - Bódis Tamás: 06-1-453-2350; tamas@csapatsport.com 

 

Sportbaráti üdvözlettel:

Mikrohungária Sport


Sorrend:
Sorrend: