Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
7
3
0
6
9
1
Kézilabda
2017.11.07 16:36

Közzétette az IHF a 23-dik Női Kézilabda Világbajnoskág hivatalos labdáját

A Molten, mint a világ egyik vezető sportlabda gyártó cége készíthette el a december 1. és 17. között megrendezésre kerülő 23. Női Kézilabda Világbajnokság hivatalos labdáját. 

A labda az “X5000 Germany Edition” márkajelzést viseli, és replikája július végétől elérhető lesz üzletünkben is.

 

 

A Molten X5000 elite típusú labdái már az IHF számos nemzetközi versenyén bizonyítottak, ez a mostani verzió azonban egy még újabb, még frissebb és minden eddiginél exkluzívabb design-al rendelkező darab.

Az idei egyébként a második alkalom, hogy a Molten egy teljesen újfajta design-al rendelkező labdát készített az IHF által szervezett Női Kézilabda Világbajnokság eseményére – az elsőre 2015-ben került sor.

 

A sportlabda gyártó cég a jövőben is mindent megtesz azért, hogy az általa felépített kiváló brand követelményeinek megfeleljen – folyamatosan fejleszti termékeit annak érdekében, hogy minden sportoló számára a lehető legtöbbet nyújthassa.

 

Tudnivalók az X5000 Germany Edition labdáról

 

Elérhető Méretek, borítás:

 

H2X5001 –W7G (replika)    2-es

H3X3200-W7G (replika)      3-as

H2X3200-W7G (replika)      2-es

H1X3200-W7G (replika)      1-es

H0X3200-W7G (replika)      0-ás

 

H00X300-W7G (mini ball)   00-ás

 

Borítás: szintetikus bőr.

Exkluzív design

A labdán a fekete, piros és arany színek dominálnak, amelyek a német zászló színeire utalnak. Mintaként az esemény hivatalos logóját láthatjuk rajta.

 

Maximális teljesítmény

A labdán lévő prémium borítás professzionális játékot tesz lehetővé: a kiemelkedő labdakontroll és pontosság garantált bármilyen versenyhelyzetben.

 

Bővebben a Molten-ről

A Molten már évtizedek óta a világ egyik vezető sortlabda gyártó cége. Kosár-, kézi-, foci - és röplabdái 1958 óta csúcskategóriás termékként vannak számon tartva, ezért is találkozhatunk a márkával a világ legjelentősebb sporteseményein, úgy, mint olimpiákon és nemzetközi bajnokságokon. 

 

“For the real game”

A Molten hivatalos szlogenje arra utal, hogy megfelelő játék csak akkor érhető el, ha ahhoz kiváló felszerelések is rendelkezésünkre állnak – csak azokkal érhetünk el maximális teljesítményt és kiemelkedő eredményeket.

 

23. IHF Női Kézilabda Világbajnokságról

Időpont: 2017. December 1-17

Helyszínek: Leipzig, Magdeburg, Bietigheim-Bissingen, Trier, Oldenburg, Hamburg

 

Érdekelne még több is?

Amennyiben többet szeretnél megtudni a labdáról, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

A Bajnokság hivatalos oldala:

http://germanyhandball2017.com/home/

Webáruház készítés