Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
0
7
5
4
Partnereink
Termék részletek


Donic-Persson-World-Champion-89-Off-plus-utofa

Donic Persson World Champion 89' Off+ ütőfa

Kontrol: 7
Gyorsaság: 10+
Kategória: Off/Off+
Rugalmasság: merev
Súly: 85 g

Rétegek vastagsága: 6,9 mm
7 rétegű
3,0 mm Kiri
0,8 mm Spruce
Karbonszál: Zylon
1,0 mm Spruce

A leggyorsabb az új fák közül. Azon játékosoknak ajánlott, akik az alapvetően gyors, keményebb fákat szeretik.
Nyélkialakítás:
35 540 Ft
 • Préselt lucfenyőtechnológia (SPT) “Made in Germany”

  A svéd legendák tiszteletére, a legjobb minőségben, kiváló mesterek által legyártva

  Top kivitelezésben készültek Németországban. Az új World Championship 89 széria megjelenése kivételes. Idén ünnepeljük 25. évfordulóját annak, hogy a svéd válogatott 1989-ben Dortmundban megnyerte a Csapat Világbajnokságot (ekkor állították fel a svédek a történelmi 5:0-ás végeredményt a döntőben a kínaiak ellen). A DONIC ezen esemény apropóján három új német fával tiszteleg a legendás csapat tagjai Jan-Ove Waldner, Jörgen Persson és Mikael Appelgren előtt. Kézzel készült, a legmodernebb technológiával és a legnagyobb precizitással előállított fák, melyek magában foglalják azt a magas szintű profizmust, mely a svéd szupersztárokra olyannyira jellemző volt.

  Mindhárom modellben megtalálható az olasz Spruce (luc) réteg, mely több, mint 200 éves. Ezzel párosul egy 3mm vastag központi Kiri furnérlemez. Az Appelgren All+ modell esetében az Ayous réteg az új Zylong karbonszállal (CF2) párosul, kiifejezetten a Donicre szabva.

  Csak és kizárólag a legtökéletesebb, saját gyártású rétegeket használták fel. Ezek sokkal stabilabbak, mint a szokványos rétegek, mégis garantálható a fákra megszokott jellemzők megőrzése.

  Egy speciálisan kifejlesztett szárítási eljárásnak köszönhetően mindhárom fának 12-16%-ról 4%-ra csökkent a nedvességtartalma, ami rendkívül stabil és könnyű fákat eredményezett. Mindegyik fa egyenként alá lett vetve egy 24 órás hideg-préses eljárásnak is.
  Az egyedülálló 3D-technológiának és a legújabb bio technológiának köszönhető a nyelek tökéletes alakja.
 • Kategória
  Ütőfák
  Típus
  OFF
  Cikkszám
  mhs749519