Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
5
4
1
3
7
9
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2018.06.17 23:07

A Molten bemutatja a 2018-19-es szezon hivatalos UEFA Európa Liga labdáját

A Molten (székhelye: Hiroshima, Japan; elnőke és ügyvezető igazgatója: Kiyo Tmiaki), mint a világ egyik legnagyobb labdagyártója a 2018/2019-es UEFA Európa Liga sorozat hivatalos labdaszállítója. Ez az első ilyen megállapodás az UEFA-val, a Molten 60 éves fennállása óta. A mérkőzésekre új fejlesztésű és kifejezetten az UEFA számára készített design-nal készült neves Gyártó. A hivatalos mérkőzéslabdák és azok replikái 2018. júliusában lesznek elérhetőek mind a klubok, mind a játékosok számára.

 

A mérkőzéslabda fejlesztésének alapjául a Molten eddigi zászlóshajója, a sokak számára már jól ismert Vantaggio 5000 széria szolgált. A japán cég egyedi „Acentec” gyártási technológiájának köszönhetően a labdák a használat során mindvégig megőrzik eredeti formájukat, illetve a vizet sem szívják fel a nedves fűből. A speciális bordázott felület csökkenti a labda körül kialakuló turbulenciát, ezzel tökéletes röppályát és kontrollálhatóságot biztosít. A Molten folyamatosan fejleszti, tökéletesíti termékeit annak érdekében, hogy kiemelkedő minőségű termékekkel lássa el a játékosokat legyen szó akár profi sportolókról akár hétvégi harcosokról. Tovább dolgozik azon, hogy beteljesítse a márka ígéretét: „For the real game” – Az Igazi Játékért.

 

 

 

Termékjellemzők

 

1. Acentec struktúra: A Molten egyedülálló, hőszilárdított technológiával, tökéletesen illeszkedő paneleket hoz létre, melyet varrással utánozni nem lehet. Ennek eredménye a tökéletes forma, biztosítva a rendkívüli teljesítményt, amit az időjárási viszonyok sem befolyásolnak.

 

2. Felszín, ami növeli a repülési stabilitást: A bordázott felület, miközben csökkenti a turbulenciát, tökéletes röppályát és kontrolt eredményez, mely biztosítja a passzok és lövések pontosságát!

 

3. Exkluzív dizájn a Ligára: Az Európa Ligát jelképező szimbólum ez az úgynevezett „Energiahullám”, amely reprezentálja milyen mélységeket és csúcsokat élnek át a csapatok és játékosaik a mérkőzések folyamán.

 

Az Európa Ligáról
Európa Liga a professzionális futball klubok egyik legnagyobb versenysorozata Európában. Minden évben 55 ország 180 profi labdarúgó csapata részt vesz a tornán.

 

2018-19 UEFA Európa Liga
A döntőt a bakui Olimpia-stadionban játsszák, Azerbajdzsánban.
Csoport körök
Dátum: 2018 szeptember 20-tól 2018 december 13-ig.
Kieséses szakasz
Dátum: 2019 február 14-től 2019 május 29-ig.

 

Moltenről
A Molten, mely labdák és sportszerek előállításával foglalkozik 1958 óta, kézilabdákat, kosárlabdákat, röplabdákat és futball labdákat készít, valamint értékesít kompromisszumok nélküli, kiváló minőségben. A Molten kiváló termékeivel világszerte ellátja a főbb bajnokságokat, csapatokat és nemzetközi versenyeket labdákkal és egyéb sportfelszerelésekkel. További információ az alábbi weboldalon található: www.molten.co.jp

 

„Forthereal game”
A Molten hitvallása, „For the real game”, magában foglalja mindazt, aminek a megvalósítására termékeivel és tevékenységeivel törekszik. Meggyőződésük, hogy az igaz játék csak kifogástalan labdákkal és sportfelszerelésekkel jöhet létre, melyek segítik a játékosokat abban, hogy éljenek a lehetőségeikkel és a maximumot hozzák ki magukból.

 

Webáruház készítés