Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
0
7
5
4
Partnereink
Termék részletek


Penco-Magnesium-Organic-Plus

Penco Magnesium Organic Plus

Glutén-, és laktózérzékenyek, valamint cukorbetegek részére ennek a terméknek a fogyasztása NEM AJÁNLOTT!*

Kiszerelés: 120 kapszula

Magnézium (organikus, jól hasznosuló formában), valamint cink, E vitamin, és B6 vitamin hatásos kombinációja. Alkalmazható a test magnézium veszteségeinek pótlására.

 

Jellemzők:

 • Magnézium citronát formában rendelkezésre álló magnézium
 • Cink, E és B6 vitaminok
 • 320 mg magnézium a napi adagban, amely a napi ajánlott beviteli mennyiség 85%-a

Hatások:

 • A magnézium támogatja a fehérjék normál szintézisét, a szervezet elektrolitikus egyensúlyát, és az izmok valamint idegek normál működését
 • A cink hozzájárul a vér szokásos tesztoszteron szintjének megtartásához
 • A B6 vitamin hozzájárul a hormonháztartás aktivitásának szabályozásához, valamint az immun- és idegrendszer normál működéséhez

Adagolás:

 • Napi 1-2 x 2 kapszula
 • A kiszerelés 30-60 napra elegendő.

 

*Érdemes előtte erről a szakorvosával konzultálnia!

10 490 Ft
Nincs raktáron
Raktárkészlet: 0 db
 • Részletes jellemzés:

   

  A magnézium egy sor fontos funkciót lát el az energetikai anyagcsere szabályozásában. Biztosítja az izom, valamint idegi aktivitást. A hiánya álmatlanságot, feszültséget és idegességet okozhat. A sportolóknál a teljesítőképesség csökkenésével jelentkezik, és az izomgörcsök egyik kiváltó okának szokták tekinteni. 

   

  A magnézium veszteség a verejtéken keresztül főleg azoknál a sportolóknál jelentős, akik forró klímaviszonyok között edzenek vagy versenyeznek. A sportolóknál a csökkent magnéziumszint viszonylag gyakori, és pótlása táplálék-kiegészítők segítségével erősen javasolt, mint a görcsök megelőzésének hatékony módja.

   

  A Penco Magnesium Organic Plus táplálék kiegészítőben a magnézium organikus formában van jelen, amit a szervezet jobban tud hasznosítani, mint a gyakran használt olcsóbb szervetlen forrásokat, pl. magnézium oxid-ot. A Penco Magnesium Organic Plus a szervezetbe 320 mg magnéziumot juttat, amely a napi javasolt beviteli mennyiség 85%-a. További aktív anyagokkal van kiegészítve: a B6 vitamin hozzájárul az ideg és immunrendszer normál működéséhez, az E vitamin a cinkkel együtt segít megvédeni a sejteket az oxidációs stressztől, melynek kockázata növekszik a fizikai terhelés hatására.

  Penco Magnesium Organic Plus

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Vitaminok és ásványi anyagok
  Kiszerelés
  120 kapszula
  Cikkszám
  mhs959856