Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
5
4
1
3
7
9
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2018.07.23 08:32

A legjobb térdmerevítő a legjobb eredményt nyújtja

Ha valaki balesetet szenvedett vagy műtéten esett át, lehetséges, hogy egy ideig térdrögzítőre lesz szüksége. Fontos, hogy a legjobbat használd ilyenkor. Sokféle opció közül választhatsz, és mindegyik más szintű támaszt nyújt, másféleképpen helyezhető fel a lábadra. Sok esetben még a térdrögzítő alapanyagának típusa és minősége is számít.

Keresztszalag sérülés

Ha bármilyen sérülés történik az elülső keresztszalaggal, a térd instabillá válik, ami miatt néha még a mindennapi tevékenységek közben is kibicsaklik. Hogy a helyzetet kezelni lehessen, térderősítő gyakorlatokat kell végezni, hogy stabilabb legyen a térdünk. Ezalatt egy megfelelő rögzítő viselete kihagyhatatlan.

 

Keresztszalag műtét

Egy keresztszalag műtét, vagy bármilyen más típusú térdműtét után az orvosok általában térdrögzítő viseletét ajánlják. Ez segíteni fog a gyógyulás alatt, ráadásul mások is látni fogják, hogy gyenge az érintett rész, és jobban odafigyelnek Rád - így a térd jobban lesz védve attól, hogy nehogy egy véletlen baleset történjen.

 

Csuklós térdpánt 

Ezt a térdpántot arra tervezték, hogy enyhítsen a térdfájdalmon és javítsa a térd stabilitását. Az oldalsó csuklók stabilitást nyújtanak és megakadályozzák, hogy a térd túlságosan kiforduljon. Ezzel a típusú pánttal egyénileg lehet szabályozni, hogy mennyire hajoljon és egyenesedjen ki a térd. A csuklós térdpánt maximális védelmet és támaszt ad a viselőnek.

 

Térd immobilizálók

Ezt a fajta merevítőt a térd immobilizálására tervezték. Szövetből készült merevítő, ami a combon és a lábszáron fut végig, benne fém merevítőkkel. A tépőzáras pántokat úgy tervezték, hogy a merevítő biztosan a helyén maradjon. Ezt gyakran akkor használják, ha valaki a felső lábszárát vagy a térdkalácsát törte el. 

 

Könyök/térd/lábszár pántok

Legjobban úgy lehet elkerülni a sérüléseket, ha megfelelően kipárnázzuk a térdet. A könyök/térd/lábszár pántot arra tervezték, hogy plusz támaszt nyújtson a térdnek az edzések alatt. Emellett segít lerövidíteni a felépülés idejét egy megerőltetőbb edzés után, és védelmet nyújthat esés esetén.

Ha esetleg szeretnél többet megtudni arról, hogy melyik térdvédő a legjobb számodra, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Webáruház készítés