Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
0
6
8
0
0
Kompressziós ruházat
2018.04.16 10:55

A nagy Zeropoint teszt

Nagy ZeroPoint tesztet végzett a http://www.futocipoteszt.hu/! :) És, hogy mire jutottak? 

"Nincs tévedés, egy futócipőkre szakosodott oldal, ahol kompressziós termékek tesztje jelenik meg. Az elmúlt években több százan kértek tőlünk tanácsot, jellemzően futócipő választáshoz. A levelezések, beszélgetések egyik fő tanulsága az volt, hogy szinte valamennyi felhasználó, a futócipőnek tulajdonítja, ha bármiféle sérülése vagy panasza van. Pedig ha a futó teljes profilját vizsgáljuk, akkor jellemzően kibukik, hogy valamilyen felsőtesti aszimmetriából adódó egyoldalú terhelés vagy egyéb, életvitelből adódó probléma áll a lábfájdalmak mögött.

Ezek megszüntetésére általában célzott gyakorlatokat kell végezni, illetve számos segédeszköz, kiegészítő használható. Tapasztalatunk szerint az egyik lehetséges csoport a kompressziós termékek. No meg kinek van kedve kivárni egy-egy edzés után a teljes regenerációs időt, mikor némi pénzért cserébe lerövidíthető az.

Ezzel el is érkeztünk a kompressziós cuccok három fő tulajdonságához. Nem mennék bele a részletekbe, mivel rengeteg cikk foglalkozik a témakörrel, de a lényeg..."

... a futocipoteszt.hu oldalán olvasható. :)

Bővebben: http://www.futocipoteszt.hu/tesztek-2/zeropoint-compression-teszt-58