Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
7
2
8
1
0
8
BLOG
2020.11.24 10:32

Adidas Predator Mutator - Koncepció

Finn Rush-Taylor tervező egy agresszív adidas Predator koncepciót hozott létre.

A koncepciótervezés világában feltörekvőnek számító Rush-Taylor a legújabb projektjében úgy döntött, hogy a Predatorra irányítja a figyelmét, felpörgetve a ragadozó szintjét, amellyel eltúlozza a Predator amúgy sem szerény megjelenését.

Az adidas Predator összes modellje amúgy is tekintélyt parancsoló, agresszív esztétikával rendelkezik és rengeteg változáson esett már át, nem mellessleg magyar vonatkozása is van.

A 2000-től 2003 közepéig gyártott Adidas Predator Mania valószínűleg minden idők egyik legjobb futballcipője. A nagyközönség előtt a 2000-es Európa-bajnokságon debütáló csukában lőtte Trezeguet a francia válogatott bajnoki címét jelentő aranygólt, a 2002-es világbajnokságon pedig ezt viselte szinte az összes világsztár Zidane-tól Del Pierón át Beckhamig.

 

 

Finn Rush-Taylor pedig a Mutator révén egy gyönyörűen gonosz külsejű Predator koncepciót alkotott.

Vadonatúj, meghökkentő megjelenésével az adidas Predator Mutator enyhén szólva is megosztó és azért rendesen szokni kell a designt. De amint az agresszív esztétikához hozzászokott a szemünk, egy gynyörű szépséggé változik, amit azonnal kipróbálnánk.

 

Egészen elképesztő és felháborító módon használta a gumi borítást és a Demonskin felsőrész és a tüskék dominálnak a megjelenésben. Ezen kívül a három csík funkcionális elemként épül be a sarok részbe és végig fut a talp alatt, ami korábban még nem történt meg ilyen kiemelkedő módon. A boka rész külön párnázást kapott.  Ennél tovább nem vadulhat, igaz?


A következő generációs Predator prototípusának már a megjelenése előtt is bepillantást engedtek, természetesen a különböző profik lábain bemutatva, köztük Paul Pogbáén is. Ezzel egy olyan új megjelenést mutattak be, amely minden bizonnyal hatalmas siker lesz a foci rajongók körében.

És hogyan nézne ki ez a vadállat OG Predator színekben? Mutatjuk!

Webáruház készítés