Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
0
7
1
4
Partnereink
Kompressziós ruházat
2017.10.17 08:57

Egy spartan racer tapasztalata ZeroPoint termékeinkről

Sokszor sokféle információt lehet hallani a kompressziós felszerelésekről, és a gyakorlat azt mutatja, hogy valóban sokat segít mind a sportteljesítmény növelésben, mind pedig a regenerálódásban. Most egy spartan racer-től kaptunk visszajelzést arról, hogy mik voltak a tapasztalati ZeroPoint kompressziós termékeink viselésekor.

Mészáros Tamás vagyok, két és fél éve kezdtem el terep-akadály versenyzéssel foglalkozni. Ez idő alatt közel száz versenyen vettem részt. A terepfutás igencsak igénybe veszi a vádlit és a comb izmokat is, fel és lefelé futásnál egyaránt, plusz akadályversenyeken például: palánkra való fel illetve onnan való leugrásnál, vagy sípályán való zsákcipelésnél.

Itt jönnek képbe azok a sportfelszerelések, amik a teljesítményfokozást segítik elő, mint a ZeroPoint kompresszióstermékek is, amelyek a Mikrohungária Sport Kft. jóvoltából elérhetőek Magyarországon is.

Edzéseim során a szett jól vizsgázott:  felszerelésem egy felső és alsó ruházatból áll, illetve egy kompresszios zokniból. Kényelmes, jó mozgátartományt biztosít, emellett mégis jól szorít.

Növeli az izmok teljesítményét, jól tartja a hőt, ennek köszönhetően melegen tartja az izmokat, növelve a vérkeringést, ami pedig gyorsítja a regenerációt.

Mindez kiváló hír azok számára, akik verseny után éppcsak elégséges nyújtást végeznek, mint én.

A ZeroPoint kompressziós termékek nemcsak futó gyakorlatoknál lehetnek hasznosak, hanem a funkcionális edzések alkalmával is. A kompressziós zokni a várakozásoknál jobban teljesített a versenyek folyamán, az említett akadályoknál illetve a felfele futásoknál levette a terhet a vádliról, remekül vizsgázott. Tompítja azt a terhet a lábakon, ami egy-egy felfelé futásos gyakorlatnál vagy cipelésnél éri az embert.

Összességében elmondhatom, hogy igen: valóban megéri a termékeket használni, mind az edzés, mind pedig a regeneráció során, mert pozitív hatása egyértelműen érezhető.