Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
0
7
6
1
9
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2019.09.08 16:00

Elsősegély csomagok

Egy profi sportcsapatnak is szüksége van hozzáértő orvosokra és edzőkre, akik azonnal segíteni tudnak szükség esetén. Hiszen lehet, hogy minden lehetőt megtett a csapat annak érdekében, hogy biztonságban folyjon a játék, mégis bármikor megtörténhet egy váratlan baleset. Ez nem csupán gyakorlott sportolókra vonatkozik, hanem mindenkire, aki valamilyen sportban részt vesz.

Ha már néztél foci meccset a tévében, biztosan észrevetted a pálya szélén álló orvosokat, akik azonnal a pályán teremnek, ha az egyik játékos megsérül. Elsősegély csomagjaiknak köszönhetően elég könnyen észre lehet őket venni. Ezek kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy az orvosok a lehető leggyorsabban tudjanak reagálni bármilyen vészhelyzetben.

A profik által használt csomagok kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy elsősegély nyújtás esetén minden lehetséges sérülést kezelni lehessen, ezért a szokásosnál jelentősen több eszköz található bennük.

Ezzel szemben egy egyszerű, hétköznapi elsősegély csomag lehet, hogy nagy segítség egy kisebb vágásnál vagy méhcsípésnél, de nem találhatók meg benne a szükséges eszközök egy komolyabb sérülés, mondjuk egy ficam vagy rándulás kezeléséhez.

A legtöbb gimnáziumban és egyetemen profi edzők és orvosok állnak készen a játszma közben, de mi van, ha szabadidőben sportolunk, vagy ha gyerekcsapatról van szó? Ahhoz, hogy a fiatalok biztonságosan tudjanak sportolni, fontos kéznél tartani egy elsősegély csomagot, hogy mindenre fel legyél készülve. Habár egy bajnoki liga orvosa minden bizonnyal jobban fel van szerelve, mint egy átlagember, mégis van egy pár alapvető, de fontos eszköz, amit te is be tudsz szerezni, például lélegeztető maszk, géz és kompressziós pólya. Van aki még sínt vesz, ha netán törést kéne kezelni. Emellett jól jöhet még egy sport tape és bandázs is.

Belehet dobni ezeket egy egyszerű sporttáskába, de egy jól elrendezett elsősegély csomag hatalmas segítség, ha nincs időd keresgélni az eszközöket. Rendezd el csomagod úgy, mint ahogyan egy profi, hogy minél előbb kéznél legyen, ami éppen szükséges. Nem csupán gyorsabban állhat vissza a sérült a játékba, de akár életet is menthetsz!

Hogy többet megtudj a Mueller elsősegélycsomagjairól, vedd fel velünk a kapcsolatot ma. A csomagjaink könnyű nejlonból készülnek és ideálisak utazáshoz.