Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
0
0
6
2
8
8
Futás
2017.11.07 11:29

Hogyan hat a futás a testre?

A futás mint a ciklikus vagy monoton sportok általában egy fajta meditatív vagy félmeditatív állapotot váltanak ki a lelkünkben, amellyel csökkentik a bennünk rejlő esetleges stresszt. Egy-egy hosszabb futás után a legtöbb esetben teljesen máshogy- és eredményesebben tudunk megküzdeni az életünk problémáinkkal.

A rendszeres futás a jó levegőn javítja a bőr vérkeringését, ráadásul nyáron a napfényben végzett mozgás a D-vitamin raktárainkat is feltölti.

 Sokan gondolják hogy futás közben csak a láb a fő megmozgatott izomcsoport, de a futás bizony a karmunkájának köszönhetően tónusos karokat és a vállizmokat is ki tud alakítani. Sőt! Ettől a mozgástól a has- és a hátizmok is fejlődnek, hiszen a testünket folyamatosan e két izomcsoportnak kell tartania futás közben, hogy futhassunk.

 

 

 

 

A futást nem véletlenül szeretik többségben nők űzni, mert egyrészt a nők jobban bírják a monoton dolgokat ami már élettanilag bebizonyított tény, emellett a futás formálja a farizmokat, és nagyon hatásos a narancsbőr elleni harcban is.

Te is nagy futó vagy? Szeretnél még jobban teljesíteni, ráadásul úgy, hogy közben szervezeteddel is jót teszel? Akkor próbáld ki a kompressziós sportruházatokat, amelyek amellett, hogy hatékonyabb izommunkát tesznek lehetővé, megvédik tested a külső sérülésektől, és segítik a gyors regenerációt, valamint az izomláz megelőzését. 

A hatékonyabb edzésért nézz szét ZeroPoint termékeink között.

Webáruház készítés