Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
0
5
5
9
9
5
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2018.09.21 13:59

Hogyan maradj fitt edzőterembe járás nélkül

A formában maradáshoz nem szükséges egy bérlet egy olyan edzőterembe, ahol sok más vadidegennel együtt izzadunk. Számos egyéb módszerrel tis top-on tudsz maradni, amihez nem kellenek edzőtermi gépek. Akármilyenek is a fizikai képességeid vagy preferenciáid, megvannak a számodra megfelelő gyakorlat, edzőterem nélkül is. És könnyen lehet, hogy https://www.csapatsport.com/sct/897388/MUELLER-SPORTGYOGYASZATI-ESZKOZOKjól is fogod magad érezni közben.

Kirándulás

A hegyek és erdők nagyszerű kiránduló célpontok, és akármerre is jársz, biztosan fogsz találni megfelelő helyet rá. Habár nem tűnik megerőltető mozgásnak, a kirándulás mégis teljesen átmozgat. Mostanság nagyon népszerű, és rengeteg helyet be lehet járni térkép nélkül is.  Nézz egy kicsit utána, mit találsz a környékeden.

 

 

Canyoning

Magyarországon még egyelőre kevésbé ismert a sport, azonban az USA földrajzi tulajdonságai lehetővé teszik ezen sportág gyakorlását. Az ezzel összefüggő képességek és technikák, mint például a kötélmászás, falmászás, kajakozás és barlangászat azonban itthoni terepen is bármikor gyakorolható. Egy kinti kősziklán, vagy beltéri mászófalon is lehet gyakorolni. A mászás ideális arra, hogy kint töltsd a szabadidődet hétvégén vagy a vakációd alatt.

Futás

A futást mindenhol és bármikor lehet csinálni, persze csak akkor, ha van megfelelő cipőd. Te is talán egyike vagy azoknak az embereknek akik gond nélkül futnak futópadon, de nem képesek kint ugyanúgy futni? Nézz utána a kinti futás előnyeinek és hátrányainak. Lehet, hogy gyorsabban elégíted ki napi friss levegő szükségleted, miután megszoktad a szabad talajon való futást. Gondold át, milyen fájdalmaid szoktak lenni és vegyél egy jó futócipőt. Nincs értelme az edzésnek, ha csak ártasz magadnak.

Biciklizés

A buszról vagy kocsiról a biciklire váltás klassz módja a sport bevitelére a mindennapi életünkbe. Hosszú távon pénzt is spórolsz, valamint lehetőséget adsz a szívizmok megedzésére anélkül, hogy be kéne járni az edzőterembe. Ha túl messze laksz ahhoz, hogy biciklivel járj be dolgozni vagy tanulni, be is lehet vonatozni valameddig és felszállni a biciklire a maradék távolságra.

Parkban edzés

Egy kis önbizalommal a park az edzőtermeddé változhat. A padok, lámpaoszlopok és játszótéri eszközök segítségével ingyen edzhetsz. Ha jól csinálod, lehet, hogy magad köré vonzol néhány edzőtársat is. Próbáld meg esetleg magaddal vinni a családtagjaidat vagy barátaidat.

 

Bármit is választasz, arra mindig ügyelj, hogy meglegyenek a profi védőfelszereléseid az edzéshez. A legjobb választásért nézz szét Mueller Sports Medicine termékeink között.

 

Webáruház készítés