Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
0
6
7
7
6
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2018.03.06 08:00

Hogyan nyerhetsz plusz energiát az edzésed alatt?

Az energia szinten tartása minden sportoló számára egy sarkalatos kérdés, hiszen ha terhelés előtt nem megfelelően pótoljuk  a tápanyagokat és az energiát, "üzemanyagunk" mindössze egy órán át lesz elegendő.

 

 

Ez a készítmény úgy lett kialakítva, hogy lenyelést követően a benne található szénhidrát azonnal glükozzá alakuljon, ami azonnal bekerül a véráramba, ahonnan viszonylag gyorsan a fáradt izmokhoz jut és 5 -10 perc alatt energianövekedést eredményez.

 

A Penco Energy Gél ezen felül tartalmaz még elektroliteket, nátriumot és káliumot is, mely anyagok nélkülözhetetlenek az izmok megfelelő működéséhez. Segítik az izomszövet regenerálódását és megelőzik a kellemetlen izomgörcsöket.

E mellett antioxidánsokat, C- és E vitamint, valamint béta- karotint is tartalmaz.

 

Ajánlott fogyasztani, minden egy óránál tovább tartó sporttípus esetén és az edzések után is, hiszen így nagyban lecsökkenthetjük a szervezet regenerálódáshoz szükséges idejét.  3 ízben kapható: citrom, narancs és cseresznye. Glutén- és laktózérzékenyek is fogyaszthatják!

 

Használata igen egyszerű. Csak nyomjunk a szánkba egy adagnyi zselét a tubusból, az edzés megkezdése előtt 5-10 perccel és igyunk rá 2-3 dl vizet. Ezt megismételhetjük 30 percenként a terhelés folyamán is.

A gél maximális hatásának eléréséhez és megfelelő emésztéshez elengedhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás, így mindenképpen tartsuk be a bevételkor az előírt vízmennyiséget.

 

Ha megtetszett a termék és szeretnéd kipróbálni már a következő edzéseden akkor innen tudod megrendelni.