Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
0
7
6
1
9
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2018.02.27 11:00

Így könnyebb a "tape-elés"

Több ízben is írtunk már a kineziólógiai tapaszokról, hisz napjaink egyik legelterjedtebb gyógymódjáról van szó, mely sok problémára nyújt hatékony megoldást. Persze csak akkor, ha megfelelően alkalmazzuk. 

Érdemes a felhelyezést szakemberre bízni, ám még ez sem garancia a sikerre, hisz a mindennapi élettel járó mozgások így is megviselik a tape-et. Gyakori jelenség, hogy a felragasztás után pár nappal vagy pár órával már nem érezzük olyan feszesnek és jól tartónak a ragasztót vagy esetleg a tapasz meggyűrődik öltözés vagy alvás közben. Az ilyen esetek elkerülése miatt érdemes a Mueller Tuffner Tape alapozó sprayt választani. Ez egy könnyen használható tapasz ragasztó, ami megkönnyíti a tapasz felhelyezését és segíti azt a továbbiakban a helyén tartani, a ragasztó tapadásának javításával.  Nincs többé meggyűrődés, kényelmetlenség vagy feszességvesztés. További előnye, hogy érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Használata igen, egyszerű, hisz csak rá kell fújni egy kicsit az érintett területre, majd a szokásos módon felhelyezni a tapaszt.

 

 

 

 

 

 

Viszont van ám egy másik sarkallatos pontja is a kineziológiai tapaszoknak, mert bár lehet, hogy veszítenek a feszességből, elcsúsznak vagy meggyűrődnek, de ha le kell szedni, akkor persze nagyon tudnak ragaszkodni és ha le is jönnek kellemetlen ragasztóréteg marad utána a bőrünkön.

Erre szintén egy különleges Mueller termék lehet a megoldás. A Tape & Tuffner eltávolító spray egy pillanat alatt megoldja ezt a problémát. Fújjunk belőle egy kicsit a tapasz széléhez és kezdjük el óvatosan lehúzni. Ezután már csak át kell törölnünk vele a bőrünket, hogy eltávolítsuk a ragacsos nyomokat. Végezetül tisztítsuk meg a bőrt szappannal és vízzel. Ennyire egyszerű!

Bátran alkalmazhatjuk sima sebtapasz és leukoplaszt eltávolítása után is.

 

 

 

 

 

Ha te is szívesen használod a kineziológiai tapaszt a sérüléseidre, akkor mindenképp érdemes ezt a két terméket beszerezni, hogy még könnyebb, praktikusabb és hatékonyabb legyen a tape-elés.

Mueller tape kínálatunkért kattints ide és válaszd ki a Neked megfelelő darabokat. :)