Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
0
0
6
3
0
0
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2018.06.11 08:48

Mi legyen az elsősegély csomagodban?

Csak úgy, mint a gépeknél is, ha mozgó részekről van szó, benne lesz a pakliban valamennyi rizikófaktor arra, hogy valami elromlik.

Az, hogy mennyit mozgunk és milyen intenzitással teszünk meg minden mozdulatot, ugyanúgy hozzájárul a fennálló kockázathoz. Egy nyugalmas séta a környéken lehet, hogy nem jár nagy következményekkel, azonban futásnál, amikor a legtöbbet belerakjuk, hogy megdöntsük a rekordunkat, vagy célba akarunk érni a többiek előtt, egy rossz lépés komoly sérüléssel is végződhet.

Ha ez megtörténik, álljunk készen az azonnali segítségnyújtásra! Akár saját magadról kell gondoskodnod, akár egy egész csapatnyi atlétáról elsősegély nyújtóként, szükséged lesz egy megfelelő segély csomagra. De melyik segélycsomag a neked legmegfelelőbb? Ez mind a tevékenység intenzitásától és a kezelendő emberek számától függ.

Számunkra fontos az, hogy segítséget nyújthassunk mindenben, ami sport, és, hogy teljesen felkészült legyél bármire, ami a pályán vagy pályán kívül történhet. Hogy rendesen fel legyél szerelkezve és készen állj bármire, számos előre összeállított elsősegély csomagot tudunk ajánlani, amik azonnal használatra készek. A csomagjaink egészen a kicsitől a nagy, csapatoknak szánt méretekig érhetőek el.

Elsősegély sportcsomag I.

Ez a legkisebb csomag, mégis sok hasznos dolgot ajánlunk hozzá ahhoz, hogy bármiféle sport közbeni horzsolást vagy rándulást kezelni tudj. A Mueller Hero Protege táska tökéletes egy atlétának vagy egy low impact tréninghez egy csapat számára. Könnyen magaddal viheted ezt a csomagot a válladon hordva is arra az esetre, ha hosszú távon futsz, teniszezel, vagy akár egy laza sziklamászáshoz is.

Ebbe a csomagba amit ajánlunk:

 

Elsősegély sportcsomag II.

Olyan esetekre, amikor nagyobb és jobban felszerelt csomagokra van szükség több sérülés kezelésére, kaphatóak a csapatoknak szánt elsősegély táskák. Elég komplett ahhoz, hogy az elsősegélycsomagok előfutárja legyen, a mérete pedig kicsivel kisebb egy laptoptáskánál. Ez a csomag nem csak egy edző és elsősegélynyújtó számára tökéletes, hanem számodra is egy kemping túránál a barátokkal vagy egy csapattal.

 

Ebbe a csomagba ajánlott

 

Komplett csomag

Ez egy nagyon biztonságos és masszív csomag sok hasznos zsebbel és rengeteg orvosi eszköz tárolására alkalmas. Az anyaga nejlonból készült és fényvisszaverő szegéllyel van ellátva, hogy félhomályban is látható legyen.

Ehhez a csomaghoz ajánlott:

 

Állítsd össze saját csomagod

Profin bánsz a sport tapaszokkal? A kenőcsöket jobban szereted a spray-nél, vagy egyszerűen csak vannak olyan kedvenc termékeid, amiket szívesebben látnál a csomagban más helyett? Nagyszerű! Akkor állítsd össze saját, egyénre szabott csomagodat!

A választékunkból bármit választhatsz ahhoz, hogy rendszerezett maradjon a táskád. Ha megvan a táska, egyszerűen csak szerelkezz fel a kedvenc sport szereiddel és boldogan az ajtód elé vagy munkahelyedhez szállítjuk.

Webáruház készítés