Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
7
2
6
1
7
4
Kosárlabda
2017.09.26 16:33

Molten kosárlabda összehasonlítás Kummert Krisztián "Gonzales"-től

Molten kosárlabda összehasonlítás Kummert Krisztián "Gonzales"-től

Sziasztok!

Kummert Krisztián "Gonzales" vagyok a Bikás Park kosárlabda közösségének "vezetője" és promótere, akinek nagy álma és szent küldtése, hogy a parkunkból egy a new yorki Rucker Park szintű kosárlabda zarándokhelyet varázsoljak. Ahhoz, hogy Titeket is segíthesselek abban, hogy álmotok, azaz a kosárlabdázás minél sikeresebb valósággá váljon, úgy döntöttem, bemutatok Nektek pár Molten labdát azért, hogy a legmegfelelőbb választást hozhassátok meg.
Ebben a küldetésemben a Mikrohungária Sport Kft-ben leltem partnerre, amely cég a világszerte ismert Molten labdák kizárólagos magyarországi forgalmazója - valamint a sport és minden sportoló elkötelezett támogatója. :-)
Első körben 3 különböző Molten kosárlabdát vittem el és hasonlítottam össze, direkt 3 ársávból, hogy segíthessünk nektek abban a döntésben, hogy melyik a legmegfelelőbb/szükségesebb választás a felhasználás céljából.
Választásunk egy alsó- (belépő szintű), egy közép- (haladó) és egy felső kategóriás (verseny) kosárlabdára esett a klasszikus 7-es méretű labdák közül, amelyeknek a a súlyuk is a szabványos 565-650 g közé esnek. Kezdjük is az elsővel, ami nem más mint a Molten GR7-es labdája.
Gumiból készült, így beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Nagyon jó a tapadása, ebben a Moltenekre jellemző 12 panel is nagy segítséget nyújt. Kezdőknek ideális, amíg el nem döntik, hogy komolyabb szinten is a kosárlabda sportágat szeretnék-e választani vagy csak hobbiból szeretnék űzni ezt a sportot - emellett nem is szükséges sokat áldozni rá, mivel az ára is igen kedvező. Innen rendelhető.
Ha már eldöntöttük hogy komolyabban szeretnénk a kosárlabdát űzni (vagy csak igényesebbek vagyunk önmagunk felé), akkor lehet remek választás a Molten GH7X (365 ALL YEAR ROUND).
Ez a laszti már tapintásra is egy szinttel feljebb áll, hiszen ez már nem a durva gumi anyagból készült, hanem egy jóval barátságosabb tapintású szintetikus bőrből (PVC) , de még mindig kültéri és beltéri használatra is alkalmas. Ahogy a nevében is benne van, az év akár bármely napján tudunk vele sportolni, bármilyen időben. Remek választás ez streetballozni, de akár terembe is edzésekhez, mert ahogy az előző labdánál is, így ennél is megtalálható a 12 panel, ami a biztos tapadásban van a segítségünkre. Ára a középkategóriát képviseli, így még abszolút elérhető bárki számára. Innen rendelhető!


A következő labda már kimondottan sportolók részére készült, ez nem más mint a Molten GG7X.
Ez a labda a FIBA jóváhagyásával a felnőtt férfi Magyar Bajnokság hivatalos labdája. Innen már következtetni is lehet hogy igen... ez kimondottan beltéri használatra készült. Az anyaga BGG prémium minőségű kompozit bőr, és szintén 12 panel található rajta,
így a megfelelő tapadás is garantált. A tapintása kiemelten felhasználóbarát, még izzadt tenyérrel is hihetetlen jó tapadást biztosít. Aki játszott már vele bármely bajnokságban, az esküszik rá, így az új felhasználók sem kockáztatnak vele túl nagyot. Innen rendelhető.
Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet, és irány a pálya! :-)
Webáruház készítés