Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
0
5
5
9
5
7
BLOG
2020.12.15 13:42

Nike Adapt Auto Max „Jetstream”

A Nike sportszergyátó pár évvel ezelőtt a kosárlabda piacon bekopogtatott az önbefűzős technológiával. Most pedig már mondhatjuk, résnyire nyitotta az ajtót.

 

Ha örömmel nézed meg a Vissza a jövőbe filmeket, akkor megérted, mit próbál elérni a Nike. És bár már régen túl vagyunk a 2015-ös első önbefűző megjelenésen, és a legendás Nike Air Mag is már  a márka hatalmas előrelépést tett az önbefűző technológia terén.

 

A család új tagja az év végén érkezik, konkrétan december 26-a lesz a release dátum. Bár lehet, hogy nem teheted a karácsonyfa alá, de talán nem lesz gond, ha sikerül megvenni, akkor pár nappal később érkezik.

 

 

Ahogy elkezdjük végig pásztázni a szemünkkel, egyből feltűnnek az  mind a gombok, amivel a be és kifűzés történik manuálisan és az Air egység, ami itt is látható buborékot kapott. Egy világos kékeszöld színbe öltöztették, a végén pedig eljutunk a sarok stabilizátorhoz, ahol a beágyazott swoosh sárga színben emelkedik ki. Újdonság, hogy a felhasználóknak most először két módjuk lesz bekapcsolódnod - az egyiket tevékenységre állíthatod, a másikat pedig a pihenésre.

 

 

 

Ennek a futurisztikus modellnek az innovatív technológiája lehetővé teszi, hogy okostelefonról vezéreljük a ki-és befűzést, az illeszkedését és fényeit. A Nike Global Digital Innovation vezető igazgatója, Brandon Burroughs szerint az Adapt Auto Max dinamikus kényelmet és védelmet nyújt az Air Max platform számára, súrlódásmentes digitális segédprogrammal van hajtva, amely lehetővé teszi a cipő intelligensebbé válását és az idő múlásával . „ A Nike Adapt és az ikonikus Air Max platformunk összekapcsolásával a viselők és a cipők jövőjét egy cipőben biztosítjuk. ”

 

Bár kosárcipőnek van minősítve, vélhetően többet látjuk majd az utcán, mint a kosárpályákon. De ki ne akarna menőzni egy ilyen lépőben. A cipő december 26-án droppol és elérhető lesz a Nike alkalmazásában 400 Eurós árcédulával.

Webáruház készítés