Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
9
9
4
1
Partnereink

Nike birkozó felszerelések

Főkategória >SPORTÁGAK >BIRKÓZÁS >Nike birkozó felszerelések

Az NIKE birkózó felszerelések kimagasló minőségük és megjelenésük révén az egyik legkeresettebb birkózó termékek Magyarországon. Az NIKE birkózó felszerelések között megtalálhatók birkózó cipők, -mezek, valamint védőfelszerelések is. Az NIKE birkózó cipőket - amelyekre 2 év garanciát és 2 hét visszahozatali lehetőséget biztosítunk - kifejezetten birkózószőnyegre tervezték, így más felületen nem érdemes használni őket. A megfelelő felületen történő birkózó cipő használat garantáltan hosszútávú védelmet biztosít lábadnak, extrém terhelés esetén is . Az NIKE birkózó mezek rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkeznek és gyorsan száradnak, emellett biztosítják a sportolás közbeni szabad mozgást és kényelmet. Legyen szó egy átlagos edzésről vagy versenyről, az NIKE birkózó mezek között mindenki megtalálhatja a megfelelő modellt. 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Amennyiben egyesület vagy csapat nevében érdeklődik termékeink iránt, személyre szabott ajánlatért kérem, keresse Pál Szabolcsot az alábbi elérhetőségeken!

 

Birkózás - Pál Szabolcs: 06-1-453-2350; szabolcs@csapatsport.com 


Sportbaráti üdvözlettel:

Mikrohungária Sport

Az NIKE birkózó felszerelések kimagasló minőségük és megjelenésük révén az egyik legkeresettebb birkózó termkékek Magyarországon!


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft