Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
0
0
7
9
6
4

Nike birkozó felszerelések

Főkategória >SPORTÁGAK >BIRKÓZÁS >Nike birkozó felszerelések

Az NIKE birkózó felszerelések kimagasló minőségük és megjelenésük révén az egyik legkeresettebb birkózó termékek Magyarországon. Az NIKE birkózó felszerelések között megtalálhatók birkózó cipők, -mezek, valamint védőfelszerelések is. Az NIKE birkózó cipőket - amelyekre 2 év garanciát és 2 hét visszahozatali lehetőséget biztosítunk - kifejezetten birkózószőnyegre tervezték, így más felületen nem érdemes használni őket. A megfelelő felületen történő birkózó cipő használat garantáltan hosszútávú védelmet biztosít lábadnak, extrém terhelés esetén is . Az NIKE birkózó mezek rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkeznek és gyorsan száradnak, emellett biztosítják a sportolás közbeni szabad mozgást és kényelmet. Legyen szó egy átlagos edzésről vagy versenyről, az NIKE birkózó mezek között mindenki megtalálhatja a megfelelő modellt. 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Amennyiben egyesület vagy csapat nevében érdeklődik termékeink iránt, személyre szabott ajánlatért kérem, keresse Pál Szabolcsot az alábbi elérhetőségeken!

 

Birkózás - Pál Szabolcs: 06-1-453-2350; szabolcs@csapatsport.com 


Sportbaráti üdvözlettel:

Mikrohungária Sport

Az NIKE birkózó felszerelések kimagasló minőségük és megjelenésük révén az egyik legkeresettebb birkózó termkékek Magyarországon!Webáruház készítés