Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
0
7
4
1
Partnereink

Polar


Hallgatni a testedet egy dolog, megérteni, hogy mit is mond neked az egy teljesen más történet. A Polar segít Önnek megérteni az edzés legapróbb részleteit. Mindezt sportelméleti, pszichológiai és elektronikai szakismeretek alapján jegyezzük le, összekapcsolva a vásárló szükségleteinek mély megértésével. Nem meglepő, hogy 1977 óta az élen járunk a technológiai újítások és pulzusszám-mérő műszerek terén.

Átfogó termékskálánkkal minden állóképességi szintet ellátunk, biztosítva az ügyfélszolgálatot és tanácsadást is. Termékeink hozzájárulnak az atléták sportteljesítményének növeléséhez, egy egészségesebb életmód kialakításához, és segítenek a rehabilitációban és a súlyproblémák kezelésében.

Célunk eléréséhez, hogy a legjobbak legyünk, olyan ambiciózus és nagyon tehetséges szakemberek segítenek hozzá, akik még ma is ugyanolyan szenvedélyesen hisznek abban, amit ma csinálunk, ahogy mi is hittünk benne 30 évvel ezelőtt. És sikerünk világosan látható. Ma, a Polar 1200 embert foglalkoztat világszerte, 26 leányvállalata van, és az általa irányított forgalmazói hálózat 35000-nél több kiskereskedelmi egységet lát el több mint 80 országban. Nos, ezt nevezzük a Polar mögött lévő igazi erőnek.