Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
6
1
0
0
2
6
Sportgyógyászati eszközök, tanácsok
2017.10.17 14:07

A profi sportolók és a kompressziós könyökvédők

Aki csak profi sportolókat vagy atlétákat követ, annak nem kerülheti el a figyelmét, hogy mennyien használnak kompressziós könyökvédőket. Lebron James, Robert Griffin III, Ray Allen, Kobe Bryant, Johny Manziel, Allen Iverson,  Dwyane Wade, és még sokan mások is viselik őket, hogy csak a leghíresebbeket említsük.

Bár a kompressziós könyökvédőket is - ahogy a többi kompressziós ruhát is - orvosi problémák kezelésére vagy a sérülés utáni gyógyuláshoz használják, ezektől függetlenül rendszeresen is viselni lehet, hogy segítsen megőrizni az energiát az izomfáradtság csökkentésével, javítva a keringést, növelve a teljesítményt, védelmet biztosítva a sérülésektől vagy akár a fájdalmainkat csökkenteni.


Sok sportoló még az utcai viseletéhez is vagy pl divatbemutatókhoz vagy klippekhez is szereti viselni a kompressziós könyökvédőjét. Robert Griffin III-t mikor megkérdezték, hogy miért a bal kezén viseli mikor az NFL-ben quaterback-ként a jobb kezével dob, elmondta hogy itt nem a funkcionalitásról van szó, hanem egyszerűen jó érzés benne lennie.

Ilyen megbízható védelmet nyújthat számotokra is a Mueller Diamond pad könyökszorítója is.

Könnyű és kényelmes védelem a könyök számára. Elasztikus anyaga illeszkedik a kar formájához és segít megakadályozni a lecsúszást. Megvédi a könyököt az ütésektől sportolás vagy egyéb tevékenységek közben. Gyémánt párnázása révén jól illeszkedik a könyökhöz. Az anyaga teljes mértékben latexmentes, antimikrobiális így megszünteti a baktériumok és mikroorganizmusok növekedéséből származó szagokat, csúnya foltokat és a termékromlást.

Tehát mi kell még?
A könyökvédő segít a teljesítményed javulásában, miközben ezzel egy idejűleg még jól is nézel ki benne. Mire vársz még? Rendeld meg!

Webáruház készítés