Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
1
7
2
5
0
3
0
BLOG
2020.12.10 14:43

Puma The Future Z 1.1 'Teaser Edition'

Nagy meglepetést okozott, amikor Neymar nem újította meg lejáró szerződését a Nike sportszergyártóval és a Pumához igazolt. Az új évben valószínűleg a nagyobb piaci szeletért induló  Puma bemutatta a vadonatúj, megújult Future Z-t, amelynek célja olyan játékoksok számára megalkotni a tökéletes cipőt, mint a világ legdinamikusabb játékmestere - Neymar Jr.

Meglehetősen egyértelmű volt, hogy a Future következő generációja érkezőben van, az elsötétített prototípust az elmúlt néhány hónapban különböző profik lábain láttuk már, köztük volt maga Neymar is. Amire azonban nem számítottunk, az az, hogy még karácsony előtt megjelenik, de a Puma nem szerett volna tovább várni a Future Z 'Teaser Edition' névre keresztelt akciójával, ami arra utal, hogy ez a kiadás beharangozza azt, ami 2021-ben várható a macskás márkától. A beindítással megerősítették, hogy a Paris Saint-Germain támadója lesz az újratervezett csuka arca.

 

 

Korábban már láthattuk a Future Z-t, olyan játékosok lábain, mint Brandon Williams vagy Robert Lewandowski. A dizájnban azonnal kiemelkedett az a gumi pánt, amely a lábboltozat körül fut. Valójában a Future Z ezen adaptív FuzionFit + tömörítési sáv köré épült, amely optimális rögzítést és támogatást nyújtja a mozgáshoz, növelve az agilitást. A többirányú mozgások további támogatása érdekében a Future Z egy innovatív „Z” alakú talppal büszkélkedhet (innen ered a név), míg a GripControl Pro a kifinomult érintés és labda vezérléshez van beépítve.

A FuzionFit + sáv élénk voltos színt kapott, amely a fehér alapról rendesen kiemelkedik és elég feltűnő jelenség. Ez alkotja sarok rész általános esztétikájának fő megjelenését, az összes funkciót és előnyöket grafikusan kiemelve, az oldalon a nagy, merész „Future” felirattal.

A 'Tease Edition' Future Z megjelenésének kiegészítéseként a PUMA kiadott egy ruházati kollekciót is, amely tartalmaz egy egyedi Neymar Jr. mezt, rövidnadrágot, edző kiegészítőket és pályán kívüli ruházatot. A ruházaton a Neymar Jr. 10-es embléma látható, élénk brazil színekkel és betűtípusokkal, amelyeket a São Paulo utcáin található pichação graffiti ihletett.

Webáruház készítés