Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
5
8
4
2
3
Partnereink

Termékek


Donic Bluefire M1 borítás
Donic-Bluefire-M1-boritas
A kék csoda. A Donic teljesen új Bluefire borítása a tökéletes gyorsaság elérésére lett kifejlesztve. Az új high-tech generációs gumiknál már jól bevált Formula FD3 technológiának köszönhető a nagy pólusú kék szivacs és a rendkívül pörgetős felső gumiréteg tökéletes kombinációja. A felső réteg kicsi, hosszúszemcsés szerkezete kifogástalan rugalmasságot kölcsönöz a borításnak és szenzációs érzést használójának. Hihetetlenül gyors borítások mely nagy pörgetési tulajdonságokkal rendelkeznek.

M1: rendkívül dinamikus, magas pörgetésű felső gumiréteggel. Ajánlott versenyzőknek, akik sokat edzenek és szeretik a keményebb borításokat.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
Bereczki Zoltán
2022.05.11 15:32
Hagyományos softrol váltottam erre a boritásra.Sokkal gyorsabb,mint a hagyományos.Viszont van kontroll,nyesèsnèl nem lövi el a labdát.Sok esetben,pl dropp,pörgetès jobb,mint a régi.Jatekban segít a borítás,olyan labdák is visszamennek,amire nem is gondolnèk.Mivel a kontroll fontos,csak 2.mmest mertem venni.Kellően falsos,a lassú pörgetèsekben nagy a fals.Bombánál viszont nagy a sebesség.Kellemes csalódás, elégedett vagyok.Ha szeretnél egy kontrollos,falsos softot, akkor ez az.Nekem bejött.