Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
1
5
6
8
2

Molten


 

Hasznos információ a termékekről:

A webáruházban nem csak azok a termékek vannak feltűntetve, melyek készleten vannak, hanem azok is, melyek megrendelésre érkeznek. Kérjük, érdeklődjön raktárkészletünkről, mielőtt meglátogatna minket!

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

A MOLTEN 1958-as megalapítása óta a világ legnagyobb labda és sportfelszerelés gyártójává nőtte ki magát. Az elmúlt közel 60 évben számos világesemény (olimpiák, világbajnokságok) hivatalos labdaszállítója volt több sportágban, különös tekintettel a kosárlabda sportra. A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) támogatójaként több mint 30 éves együttműködéssel büszkélkedhetünk,  valamint 2014-től a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) által szervezett események hivatalos labdaszállítójává vált.  Ezenfelül 2018-tól az UEFA Európa-liga mérkőzések hivatalos labdáját illetve 2021-től az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzések labdáit is a Molten adja. A nemzetközi sikerek mellett a hazai Kosárlabda Szövetség, valamint az MKOSZ bajnokságaiba nevezett klubok is élvezik a Molten támogatását.

 

„For The Real Game” 

 

Hisszük, hogy az igazi játékot csak csúcsminőségű labdákkal lehet játszani, ami segíti játékosainkat képességeik maximális kihasználásában.

 

Molten katalógus 2021