Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
2
7
4
6
0
Kézilabda
2018.07.13 08:40

Vállfájdalom gyógyítása kineziótapasszal

A glenohumerális ízület a felkarcsont feje és a lapocka megfelelő nyúlványa között található a vállban. Ez az ízület a kulcscsonttal (clavicle) és a lapockával (scapula) együtt alkotja a vállövet. A vállöv nagy mozgásterét ezeknek az ízületeknek és izmoknak az együttműködése biztosítja.

Ha egészséges a váll, a nagy mozgástér sokféle mozgásformát tesz lehetővé számunkra. Míg a hajlékony felső végtagok nagyon fontosak a legtöbb mozgásformánál, bizonyos mozgásoknál figyelni kell arra, hogy meglegyen a mobilitás és a stabilitás közti egyensúly. Minél nagyobb egy ízület mobilitása, annál kevésbé stabilabb (és fordítva).

 

 

Hogy stabil maradjon a váll, a körülvevő izmok és szalagok gyakran túlterhelődnek – ami izomhúzódásokat, íngyulladást vagy nyáktömlőgyulladást okoz. A kulcs a váll egészségéhez az erős vállizmok, a helyes testtartás és a megfelelő mozgás technika.

Vállfájdalmat tapasztaló betegeknek orvosi vizsgálatra van szükségük. A Mueller Kineziológiai tapasszal a páciensek könnyen enyhíthetnek a fájdalmon és felerősíthetik a kezelések hatékonyságát.

A Mueller kineziológiai tapasz arra lett kifejlesztve, hogy serkentse a vérkeringést az izmaid körül. A tapasz egy korszerű hullámos mintázatú ragasztóval rendelkezik, ami a bőröddel és izmaiddal együtt mozog gyógyulásod alatt.

Applikáld a bőrödre a megnyújtott izmok mentén. A kineziológiai tapasz hatékonyan segít javítani a testtartáson és mozgáson a felépülés alatt.

Szeretnél többet megtudni a részletekről? Akkor kattints ide.