Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
4
6
3
1
6
Termék részletek


Adidas-Tech-Fall-2-0-birkozo-cipo-FU817-feher-kek
 • Adidas-Tech-Fall-2-0-birkozo-cipo-FU817-feher-kek
 • Adidas-Tech-Fall-2-0-birkozo-cipo-FU817-feher-kek
 • Adidas-Tech-Fall-2-0-birkozo-cipo-FU817-feher-kek
 • Adidas-Tech-Fall-2-0-birkozo-cipo-FU817-feher-kek

Adidas Tech Fall 2.0 birkózó cipő FU8171 (fehér-kék)

Adidas Tech Fall 2.0 birkózó cipő

 • Az Adidas a legfejlettebb külső talp koncepcióját használja. A felsőrész 3D egyrétegű hálóból készült. Ez a legkényelmesebb birkózócipő, amit az Adidas valaha készített. A légáteresztő betét fokozott stabilitást biztosít, és védelmet nyújt a boka számára. A teljes hosszúságú hálónyelv további támasztékot biztosít és megfelel a magas teljesítmény követelményeinek. A felső anyag a légáteresztő képesség és a tartás tökéletes kombinációja. Kopásálló kiegészítő támaszték és védőzóna a láb elülső részén. Nagyobb viselési kényelem és tökéletes illeszkedés a nyomtatott 3 csíknak köszönhetően. Az új, háromtengelyes szerkezetű külső talpszerkezet jó tapadást biztosít. A mediális és oldalsó meghajtózónák egyenletes felületi érintkezést biztosítanak a szőnyegen még szélsőséges lábszögben is.
Méret:
Szín:
43 990 Ft
 • HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  Az összes eredeti Adidas birkózó cipőt kifejezetten birkózószőnyegre terveztek. Tornatermi padlón, aszfalton, illetve természetes talajon való használatra nem alkalmas, ezért kérjük, ne használja kosárlabdához, labdarúgáshoz vagy egyéb hasonló sportolási tevékenységhez.

  Edzés után ajánlatos a cipőt a táskából kivenni és hagyni, hogy megszáradjon! A nedves ( izzadt ) cipőt a következő használat előtt meg kell szárítani.
  Ne használja őket nedves környezetben, ez ugyanis kárt okozhat a talp ragasztásában!
 • Kategória
  Cipő
  Szín
  Fehér
  Sportág
  Birkózás
  Cikkszám
  mhs822870