Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
9
3
2
1
Partnereink
Termék részletek


Butterfly-Tenergy-05-FX-boritas

Butterfly Tenergy 05 FX borítás

ÚJ CSOMAGOLÁS!

A rugalmasabb Spring Sponge ("Rugós Szivacs") technológia tökéletes labdakontrollt tesz lehetővé.
A High Tension ("Nagy Húzóerő") és a Spring Sponge ("Rugós Szivacs") technológia kombinációjával a TENERGY borítás forradalmasította az asztalitenisz-sportot. A világszerte ismert TENERGY borításcsalád most újabb taggal bővült, amelynek köszönhetően a hatalmas teljesítmény még jobb labdakontrollal egészült ki.
A TENERGY 05 FX a High Tension ("Nagy Húzóerő") technológiát lágyabb Spring Sponge szivaccsal ötvözi, amely rugalmasabb érzetet kelt. A termék tehát tökéletes választás minden olyan játékos számára, akik a dinamikus pörgetéses játékstílus mellett a kontrollra is nagy hangsúlyt helyeznek.

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Butterfly borításfejlesztője a Tenergy 05 megalkotásával a friss ragasztók alkalmazásának betiltását követően új korszakot indított az asztalitenisz történetében.
A Tenergy 05 FX ennek a sikertörténetnek a folytatását jelenti. Ez a borítás is egyesíti a két jól bevált technológiát: a High Tension ("Nagy Húzóerő") és a Spring Sponge ("Rugós Szivacs") technológiát.
A Tenergy 05 borítás FX változatánál valamivel lágyabb szivacsot alkalmaztak a tervezők, ám a jellemző Tenergy-tulajdonságok továbbra is megmaradtak:
gyors pörgetésre kiválóan alkalmas felső gumi
dinamikus szivacs, a frissen ragasztott gumi érzetét kelti
kiemelkedő minőségű kialakítás
A Tenergy 05 FX azon játékosoknak ajánlható, akik a Tenergy 05 borítást egy picit keménynek találták. A lágyabb guminak köszönhetően az FX változatnál a labda jobban beleül a borításba, és szebb lesz az ütések hangja, ami a játékosokat a "régi szép időkre" emlékezteti.
Vastagság:
31 190 Ft
 • Kategória
  Borítások
  Sportág
  Asztalitenisz
  Cikkszám
  mhs166000