Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
4
4
5
6
2
Termék részletek


Butterfly-Tenergy-05-boritas

Butterfly Tenergy 05 borítás

ÚJ CSOMAGOLÁS!

A TENERGY 05 a "High Tension" ("Nagy Húzóerő") gumi és a nagy tapadású felület kombinációja. Ezáltal a borítás nagyon jó teljesítményt tesz lehetővé, ami alapvetően a pörgetéseken alapul.
Elsősorban az asztal közeli, pörgetős játékhoz javasolt, ugyanakkor középtávból támadó játékosok számára is tökéletes választás.

Jellemzők:

Sebesség: 13,0
Pörgés: 11,5
Keménység: 36°
Szivacsvastagság: 1.7/1.9/2.1 mm
Vastagság:
31 190 Ft
 • A TENERGY borítás az első, melyben a Butterfly az újonnan kifejlesztett "Spring Sponge" ("Rugós Szivacs") technológiát alkalmazta. A szivacs keménynek hat, a kiváló technológia mégis lehetővé teszi, hogy a labda elegendő időt töltsön a borításon, így megfelelő érzést biztosít használója számára. A TENERGY 05 egyesíti a robbanékony szivacsot az újonnan kifejlesztett, nagy húzóerejű gumiréteggel a maximális felületi tapadás érdekében.
  Ennek eredményeképpen a borítás erőteljes pörgést biztosít az adogatások és pörgető ütések alkalmával. A TENERGY a leggyorsabb és legrobbanékonyabb a borítások között, melyet bármiféle tuning, vagy hagyományos ragasztó alkalmazása nélkül biztosít. A TENERGY a teljes élettartama során megtartja sebességét és húzóerejét különleges kezelés alkalmazása nélkül. Végre itt van az a borítás, mely azt az érzést kelti használójában, mintha a 38 mm átmérőjű labdával folyna a játék.
  A világ elit mezőnyébe tartozó TIMO BOLL a következőt mondta a borításról: „A Butterfly borítások extrém körülmények és nagy igénybevétel esetén is tökéletes kontrollt biztosítanak. A Butterfly borításon sosem múlik győzelem vagy vereség, sosem!"
 • Kategória
  Borítások
  Sportág
  Asztalitenisz
  Cikkszám
  mhs892041