Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
0
7
5
4
Partnereink
Termék részletek


Butterfly-Tenergy-64-FX-boritas
 • Butterfly-Tenergy-64-FX-boritas
 • Butterfly-Tenergy-64-FX-boritas

Butterfly Tenergy 64-FX borítás

ÚJ CSOMAGOLÁS!

Az eddigi legkönnyebb és legpuhább játékélményt adó Tenergy-borítás.
A TENERGY 64 újszerű, puha FX borítása egyesíti a jól bevált Tenergy 64 felső gumiréteg és a legendás spring sponge szivacs előnyeit.
Az FX kategóriás spring sponge (rugós szivacs) miatt a labda még hosszabb ideig van az ütőn, ugyanakkor robbanékony és dinamikus játékra ad lehetőséget.
A Tenergy 64 FX borítás optimális megoldást kínál az érzéses pörgetésekhez , ugyanakkor változatos alkalmazást lehetővé tevő fonákoldali borításként is kiváló.

Technológiák: High-Tension (nagy húzóerő), Spring Sponge (rugós szivacs)
Borítás technológiája: High-Tech
Borítás fajtája: belül szemcsés
Szivacskeménység: 32°
Pörgetés: 10.5
Gyorsaság: 13.5
Vastagság:
31 190 Ft
 • A Tenergy 64 FX a közkedvelt Tenergy sorozatnak nemcsak a legújabb, hanem a legpuhább változata is.
  A Tenergy 64 az FX kategóriában ötvözi a bevált, nagyon rugalmas és jól tapadó felső gumiréteget a Tenergy 05 FX és a Tenergy 25 FX borítások révén már jól ismert spring sponge (rugós szivacs) technológiával. Ez a szivacs kb. 10%-kal puhább a mi Tenergy-borításaink esetében megszokott rugós szivacsnál.
  A felső gumiréteg viszonylag hosszú, keskeny szemcsenyakainak és a puhább spring sponge-nak (rugós szivacsnak) köszönhetően egyedi játékélményhez juttatja a játékost. A borítás ezen tulajdonságát bizonyára értékelik majd az "érzéses" pörgetésekkel játszó játékosok. A Tenergy 64 FX a frissen ragasztott borítás érzetét kelti.
  A Tenergy 64 FX nagyszerű játékélményt és kontrollt biztosít.
  Ezt a borítást kifejezetten azoknak a játékosoknak fejlesztették ki, akiknek a gyors és agresszív játéknál sokkal fontosabb a gyorsan pörgő labda és a borítás "érzésessége". Ez azonban természetesen nem jelenti azt, hogy ez a high tech borítás ne kínálna lehetőséget gyors játékra.
  A Tenergy 64 FX borítást a közepes távolságból játszó, érzéses ütéseket előnyben részesítő és/vagy a kontrollt és a változatosságot is kedvelő támadó játékosoknak ajánljuk.
  A Tenergy 64 FX borítás nemcsak egyedi játékélményt biztosít, hanem nagyon szép hangja is van: a Tenergy 64 a felső gumiréteg és az FX-borítás spring sponge (rugós szivacs) kombinációja; a labda ütőre érkezésekor egyedi, a friss ragasztású borításhoz hasonló hangot ad. A Tenergy 64 FX vitathatatlanul a Tenergy-sorozat leghangosabb borítása.
  A Tenergy 64 FX fonákoldali borításként is kiválóan alkalmazható azoknál a játékosoknál, akik kiváló kontrollt, ugyanakkor veszélyes pörgetéseket is lehetővé tevő borítást keresnek inkább passzív, de ellentámadásba átmenő és pörgetéses szakaszokkal tarkított játékukhoz Jól alkalmazható érzéses, pörgő labdát eredményező kezdő pörgetéseknél is.
  Tenergy 64 FX: tökéletes kontrollt, nagy sebességnél veszélyes pörgetési lehetőséget kínáló borítás. A játékélmény maga!
 • Kategória
  Borítások
  Sportág
  Asztalitenisz
  Cikkszám
  mhs640292