Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
9
3
4
1
Partnereink
Termék részletek


Butterfly-Tenergy-80-boritas
 • Butterfly-Tenergy-80-boritas

Butterfly Tenergy 80 borítás

ÚJ CSOMAGOLÁS!

TENERGY 80 - a gyorsaság és a tapadás ideális egyensúlya

A TENERGY-család a BUTTERFLY High Tension (nagy húzóerő) és Spring Sponge (rugós szivacs) technológiájának köszönhetően eddig nem ismert játéktulajdonságokra irányítja a figyelmet.
A BUTTERFLY fejlesztői csapata által megalkotott "Pimples Code 180" felső gumirétegnek köszönhetően a TENERGY 80 nagyon változatos támadó és fogadásból indított pörgetéseket tesz lehetővé.
A TENERGY 80 kiválóan megfelel a változatos játékstílust képviselők elvárásainak.

Technológiák: High-Tension, Spring Sponge
Borítás technológiája High-Tech
Borítás fajtája: belső oldalon szemcsés
Szivacskeménység: 36°
Pörgetés: 11.3
Sebesség: 13.3
Vastagság:
31 190 Ft
 • TENERGY 80 - az ideális egyensúly megteremtője

  A Tenergy 05 bevezetésével ez a borítás nagyon rövid idő alatt mindenfajta stílusú és szintű asztaliteniszező kedvencévé vált. A felső Tenergy gumiréteg egyesíti az újfejlesztésű Spring Sponge (rugós szivacs) és a BUTTERFLY High Tension (nagy húzóerő) technológiát, amely kiváló pörgetéseket és kiemelkedően dinamikus játékot tesz lehetővé.
  A kifejezetten a Timo Bollhoz hasonló játékstílust képviselő, pörgetéseket előnyben részesítő játékosoknak kifejlesztett Tenergy 05 mellett azonban más játékstílusra kifejlesztett borításokat is kínálunk:
  Tenergy 64: ez a Tenergy-borítás viszonylag hosszú és vékony szemcsevégződésekkel készül, és a közepes távolságból indított erős, Jun Mizutani stílusához hasonló pörgetésekhez ajánlható.
  Tenergy 25: a rövid és széles szemcsevégződés miatt a borítás keményebb érzetet kelt, picit háttérbe szorítva a robbanékonyságot. A borítás elsősorban az asztal közelében játszó (japán szerződéses partnerünkhöz , Ai Fukuharához hasonló) támadójátékosoknak ajánlható, akik az asztal közelében szeretnék elérni a gyors pontgyőzelmet.
  A TENERGY 80 ezeknek a borításoknak a választékát bővíti a gyorsaságot és a pörgetéseket optimálisan kiegyensúlyozó felépítésével. A borítás a BUTTERFLY fejlesztői csapata által újonnan kifejlesztett "Pimples Code 180" felső gumiréteggel kerül forgalomba. A borítás megalkotásánál kifejezetten a pörgetéseken alapuló játékstílust helyeztük előtérbe. A TENERGY 80 érzésesség szempontjából a Tenergy 05 és a Tenergy 64 között helyezkedik el. Ez azt jelenti, hogy a TENERGY 80-nal az asztalközeli pörgetések nagyon jól megjátszhatóak, ugyanakkor a Tenergy 05 borításhoz hasonló kontroll érhető el. Közepes távolságból szintén nagyon dinamikus pörgetésekre ad lehetőséget.
  A változatos pörgetéseket alkalmazók, akik eddig a Tenergy 05 vagy a Tenergy 64 használatával technikai kompromisszumokat voltak kénytelenek kötni, a Tenergy 80-ban megtalálhatják a számukra ideális borítást, sőt eddig ismeretlen játéktulajdonságokat is felfedezhetnek.
 • Kategória
  Borítások
  Sportág
  Asztalitenisz
  Cikkszám
  mhs973987