Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
5
8
4
2
3
Partnereink
Termék részletek


Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete
 • Gamepatch-Kosaras-terdvedo-fekete

Gamepatch Kosaras térdvédő, fekete

A térd az egyik leggyakrabban sérülő testrész a sportban, ezért különös gondot fordítottunk arra, hogy a piacon kapható leginnovatívabb térdvédőket hozzuk létre. Az innovatív védőpárnázat a prémium minőségű kompresszióval kombinálva biztosítja, hogy még nagy intenzitású akció közben sem kell aggódnod a térdet biztonságáért.

 

Ütéselnyelő

 

A vékonyabb párnázás ellenére térdvédőink 20%-kal hatékonyabban képesek elnyelni az ütéseket, mint más márkák. Az ütközés után a párnázás azonnal visszaveszi a formáját, és készen áll a következő ütközés elnyelésére.

 

Testhez igazodás

 

Amikor a párnázat érintkezik a testhővel, reagál a hőmérsékletre, és kevesebb mint egy perc alatt puhábbá, rugalmasabbá válik, és testre szabott formát vesz fel a test körül.

 

Vékony és könnyű

 

Rendkívül vékony, mégis rendkívül hatékony védőpárnázat lehetővé teszi a magas szintű kényelem megtapasztalását. Ergonomikus kialakításának köszönhetően olyan érzés, mintha egyáltalán nem is viselne védőfelszerelést.

 

Tartósság

 

Az innovatív kialakítás, a rugalmas védőpárnázat és a kiváló minőségű kompressziós szövet kombinálásával olyan tartósságot kap, mint senki más. Azonban vegye figyelembe, hogy a párnázat nem kopásálló, ezért a padlón való csúszástól megéghet, ami vizuális hibákat hagyhat.

 

Prémium minőség

 

A Gamepatch termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, és kézzel készülnek Európában.

 

Hogyan működik a Testhez alkalmazkodó (BAT) technológia?

 

A párnázat legmagasabb funkcionalitását 36,6° - 37°C hőmérsékleten éri el. Amint bemelegszik, és a teste eléri az optimális hőmérsékletet, a BAT technológia aktiválódik. A párnázat puhábbá válik és felveszi a test körüli formáját, így hihetetlenül kényelmes lesz.

 

 

A termék a test-test elleni küzdelemre lett kifejlesztve. A parketta/beton felülettel történő ütközés elleni védelemre nem használható!

Méret:
Szín:
17 190 Ft
 • Kategória
  Sportgyógyászati eszközök
  Szín
  Fekete
  Típus
  Védőfelszerelés
  Felhasználási terület
  Térd
  Cikkszám
  mhs729030