Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
7
1
6
9
5
Partnereink
Termék részletek


Penco-After-Activity-1500g
 • Penco-After-Activity-1500g
 • Penco-After-Activity-1500g

Penco After Activity 1500 g

Ezt a terméket nyugodtan fogyaszthatják a gluténérzékenyek is!*

 

Kiszerelés: 1500 g

 

Ízesítés: Csoki, Banán, Vanília

 

A Penco After Activity egy csúcskategóriájú regeneráló ital, markáns hatással, amely különleges keveréke a közönséges szacharidoknak, szabad BCAA, savóproteineknek, Q10 koenzimnek és antioxidánsoknak. Jelentősen rövidíti a regenerálódáshoz szükséges időt. Minden sportág számára ajánlott.

 • Az energiatartalékok (glikogén) gyors feltöltése
 • Antioxidánsokkal (C vitamin, E vitamin, Zn, Mn és Se nyomelemek), melyek védik a sejteket az oxidációs stressztől
 • C vitaminnal az immunrendszer normál működéséhez
 • Maximális mértékben támogatja az izomszövetek fejlődését
 • Jelentősen rövidíti a regenerálódási időt

 

Adagolás:

 

 • kb. 30-50 g (2-3 adagolónyi) port kell 250-350 ml hideg vízbe vagy tejbe mixelni.
 • Fogyasztani közvetlenül a terhelés után kell, célszerű 15 percen belül.

 

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

Kiszerelés:
15 600 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

   

  Az edzés utáni időszakot a glikogén tartalékok kimerülése, és a negatív nitrogén egyensúly jellemzik. Ebben az időszakban a szervezet az energiát első sorban az aminosavak oxidációjával teremti elő, de ezzel csökkenhet az izomtömeg, és a kifejtett erőfeszítés kárba veszhet. Kutatások kimutatták, hogy a kimerült szervezet regenerálódásához a legalkalmasabb időszak közvetlenül a terhelés befejezése után van, legkésőbb 30 percen belül. Ebben az izomregenerálódási időszakban (Muscle Recovery Windows) a legjobbak a feltételek a glikogén és a proteinek szintéziséhez, amit az izomsejtek ekkor fennálló fokozott inzulin érzékenysége okoz, mivel az inzulin a legfontosabb hormon, amely az aminosavak és szacharidok izomba juttatásáért felel. Az edzés utáni 30 percben a glikogén és a protein szintézis nagyjából háromszor gyorsabb, mint a későbbi időszakban. Ezért van az, hogy minél korábban isszuk meg a regeneráló italt, annál rövidebb lesz a regenerálódáshoz szükséges idő, és annál korábban leszünk újra terhelhetők. Az After Activity pont emiatt nagyon kedvelt a sportolók körében, és nem csak a testépítők között.

   

  A Penco After Activity egy regeneráló energiaital, amely helyreállítja a szervezet egyensúlyát az edzés, verseny, vagy egyéb fizikai terhelés után. Pótolja a glikogén tartalékokat az izmokban és a májban, és ezzel segít megelőzni az edzés utáni katabolikus folyamatokat. Az energiát egyrészt a közönséges cukrok (szacharóz, glukóz), másrészt a magasabb molekulájú poliszacharidok, aminosavak és proteinek szolgáltatják. A fehérje tartalom savó proteinekre épül, melyek magas biológiai értékkel rendelkeznek, és viszonylag hamar beépülnek a szervezetbe, és segítik a katabolikus folyamatokat anabolikus folyamatokra változtatni.

   

  A regenerálódási folyamat lerövidítése érdekében az After Activity szabad aminosavak (BCAA - Branched Chain Amino Acids) keverékét tartalmazza, melyek védik az izomszöveteket, és támogatják az anabolikus folyamatokat. Egy adag After Activity 350 mg BCAA keveréket biztosít ideális arány mellett: 50% leucin, 30% valin, 20% izoleucin. Ezen kívül aktív antioxidánsokat is tartalmaz (C és E vitaminok, nyomelemek: cink, mangán, szelén), melyek hozzájárulnak a sejtek védelméhez az úgynevezett oxidációs stressz ellen, melynek kockázata a fizikai terhelés során növekszik. A Q10 koenzim nem csak hatásos antioxidáns, de kulcs szerepe van a további metabolikus folyamatokhoz szükséges energia előteremtésében is.

   

  A BCAA természetes módon megtalálhatók a friss húsban, tejtermékekben, és minden élelmiszerben, amely proteineket tartalmaz. A sportolóknak szükségük van BCAA bevitelére, mivel védik a szervezetet az izomtömeg csökkenése ellen, sőt kifejezetten hozzájárulnak az izmok növekedéséhez. A BCAA az egyetlen olyan aminosavak, melyeknél bizonyították a terhelés során fellépő oxidációt.

   

  Másképpen fogalmazva: a szervezet képes ezeket mint energiaforrást használni. Az izomtömeg növekedésének elősegítése érdekében ajánlatos a proteinek bevitelét is növelni. A proteinek hasznosak azon sportolóknak, akiknél az izomfejlődés nehezebben megy, de hatásos segítséget jelentenek a fogyókúra során is.

   

  Nem csak a kemény edzés, de a megfelelő regenerálódás is hozzájárul a teljesítőképesség növekedéséhez!

   

  penco-afteractivity-osszetevok

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Regeneráló termék
  Kiszerelés
  1500 g
  Cikkszám
  mhs766253