Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
2
8
1
1
0
Termék részletek


Penco-BCAA-Liquid-1-liter
 • Penco-BCAA-Liquid-1-liter

Penco BCAA Liquid 1 liter

Ezt a terméket fogyaszthatják a glutén- és laktózérzékenyek, valamint a cukorbetegek is!*

 

Kiszerelés: 1000 ml


Ízesítés: narancs, cseresznye

 

A Penco BCAA Liquid az első olyan termék a cseh piacon, amely a legújabb tudományos felfedezések alapján egy egyedi gyártási metódusnak köszönhetően tökéletes BCAA arányt kínál folyékony formában is. Most taurinnal dúsított, amelynek antikatabolikus hatásai vannak.
 • Maximális mértékben támogatja az izmok építését
 • Abszolut mértékben véd az izomszövetek leépülése ellen
 • Energiaforrásként szolgál a megterhelő és intenzív edzés alatt
 • Jelentősen csökkenti a fáradtságérzést, és javítja a teljesítőképességet
 • 6000 mg kiváló minőségű aminosavak 100 ml-ben
 • Nem tartalmaz cukrokat, egy adag csak 4,9 kCal !
 • Kellemes gyümölcsös ízesítésű

 

Adagolás:

 

 • 1 adag (20 ml) elfogyasztása 30 perccel a fizikai aktivitás előtt a megfelelő energia szint kiváltásához, folyadékba belekeverve vagy az adagolóból közvetlenül.
 • Verseny vagy edzés után közvetlenül 1-2 adagolóval a megfelelő védelem kialakításához.

 

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

Ízesités:
Kiszerelés:
9 120 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  Tudja a BCAA milyen arányban a leghatékonyabb? Az elmúlt 2 évben végzett legújabb biokémiai kutatások alapján az derült ki, hogy a BCAA maximális hatékonyságához szükséges az egyes komponensek 2:1:1 pontos aránya. Vagyis az ideális arány 2 rész L-leucin, 1 rész L-valin, és 1 rész L-isoleucin. Ha az arány ettől eltérő, a BCAA hatásfoka rohamosan csökken. A BCAA hatékonyságát a szervezetben tovább javítja a glutamin és a B6 vitamin. Az ideális arányt viszonylag egyszerű elérni  a kapszuláknál, vagy a por formában megjelenő BCAA esetében. A folyékony formában az ideális arányt rendkívül nehéz elérni, mert a BCAA a vizes környezetben nagyon instabil. Pedig folyékony formában a felszívódás és a hasznosulás sokkal eredményesebb lenne a szervezet számára. Ezért sok gyártó azt az egyszerűsítést követi el, hogy a BCAA egyszerűbb variánsát készíti el folyékony formában, amikor is az egyes komponensek arányát megfordítja. Tehát a legfontosabb aminosav, az L-leucin mennyisége le van csökkentve a valin és isoleucin mennyiségéhez képest. Gyakran előfordul hogy az L-leucin mennyisége a legkisebb a három komponens közül.

   

  A Penco BCAA liquid folyékony funkcionális keveréke az elágazó láncolatú szabad aminosavaknak, az úgynevezett BCAA-nak (Branched Chain Amino Acids). A nagyobb hatásfokú hasznosulás érdekében L-glutaminnal és B6 vitaminnal van kiegészítve.
  A BCAA az ideális 2 rész L-leucin, 1 rész L-valin, és 1 rész L-isoleucin arányban van jelen. Ebben az arányban vannak jelen az izomsejtekben is. Az elágazó láncolatú aminosavak aránya a Penco BCAA termékben folyamatos ellenőrzés alatt van az egész gyártási művelet során.

  Az L-leucin a legfontosabb aminosav, a testünkben kétszeres arányban kerül felhasználásra az L-valin és L-isoleucin aminosavakhoz képest. A proteinek szintézisét leginkább az L-leucin támogatja, főleg azon képességének köszönhetően, mellyel növelni tudja az inzulin szintjét a vérben. Ráadásul az L-leucin rendelkezik a legerősebb antikatabolikus hatással, tehát a legfontosabb szerepe van az izomsejtek védelmében az intenzív megerőltető edzés során.
  Annak ellenére, hogy az L-leucin a leghatékonyabb aminosav, külön tiszta formában, csak önmagában fogyasztani nem ajánlatos, mert ez az aminosav-egyensúly felborulásához vezethet. Toxikológiai vizsgálatok is alátámasztják, hogy a BCAA akkor biztonságos, ha ugyan olyan arányban kerül bevitelre, mint amilyenben az állati eredetű proteinekben is fellelhetőek.

   

  A BCAA kiemelkedő szerephez jut, amikor a test rossz katabolikus állapotba kerül (túledzettség, mértéktelen aerob terhelés, hosszútávú sportok). Ezekben az esetekben a BCAA energetikai tápként szolgál, és védi az izomszövetet a leépüléstől.
  Az L-taurin serkenti az agy működését, javítja az izmok koordinációját, és gyorsítja az aminosavak és szacharidok szállítását az izomsejtekbe, és ezzel hozzájárul az izomtömeg termelődéséhez az edzés után. Az L-taurinnak is jelentős antikatabolikus hatásai vannak, késlelteti a fáradtságot, és pozítívan befolyásolja a szervezet regenerálódását a nehéz fizikai igénybevétel után. 

   

  A Penco BCAA Liquid B6 vitamint is tartalmaz, amely fontos koenzimként játszik szerepet az aminosavak feldolgozásában.

   

   

  penco-bcaa-osszetevok

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Aminosavak
  Kiszerelés
  1000 ml
  Cikkszám
  mhs427215