Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
5
8
4
2
3
Partnereink
Termék részletek


Penco-Energy-Drink-4500g
 • Penco-Energy-Drink-4500g
 • Penco-Energy-Drink-4500g

Penco Energy Drink 4500 g

Ezt a terméket nyugodtan fogyaszthatják a gluténérzékenyek!*

 

Kiszerelés: 4500 g (90 l folyadék készíthető)

 

Ízek: narancs, citrom, grapefruit

 

A Penco Energy Drink Long egy frissítő izotóniás ital, amely a szervezet újrahidratálására lett kifejlesztve, különösen a hosszan tartó, 1,5 óránál hosszabb erőkifejtést igénylő sportok számára. Tartalmazza az ilyenkor nagyon szükséges szacharidokat is.

 • hozzájárul a teljesítőképesség fenntartásához hosszabb fizikai igénybevétel esetén is
 • elősegíti a víz felszívódását a szervezetben a fizikai teljesítmény során
 • 20% ISOMALTULÓZ-t tartalmaz, hogy a bevitt szacharidok fokozatosan, és ne egyszerre bontódjanak le a szervezetben
 • a hatékony antioxidációs rendszere (cink, mangán, szelén, C és E vitaminok) védi a sejteket az oxidációs stressztől
 • meghosszabbítja a maximális erőkifejtés képességétAdagolás:

 

 • 20 g (1 adagolónyi) port kell elkeverni 300 ml vízben (így 220 mOsm/l tulajdonságú hipotóniás italt kapunk), vagy 400 ml vízben (így 170 mOsm/l tulajdonságú italt kapunk). A kívánt hatás eléréséhez tartsa be ezeket a javaslatokat.
 • Fogyasztani közvetlenül a fizikai igénybevétel megkezdése előtt kell, majd az alatt is folyamatosan 10-15 percenként kortyolgatva, attól függően, mennyi ideig, milyen intenzitással, és milyen hőmérsékletű környezetben történik a tevékenység.
 • Gyerekeknek (12-15 kor között): 100-200 ml edzés előtt, 400 -1600 ml edzés közben
 • Felnőtteknek: 100-200 ml edzés előtt, 500 - 2200 ml edzés közben

 

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

 

Kiszerelés:
37 880 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  A vízháztartás kimerülése az izzadáson keresztül, ezzel együtt az ásványi anyagok kiürülése, kombinációban az energia tartalékok fokozatos elhasználásával, mindezek együttesen felelősek a sportolók teljesítőképességének csökkenéséért.

   

  Ez a sportág típusától, és a terhelés intenzitásától függően, főleg a kitartást igénylő sportoknál, igen jelentős szinteket érhet el. A vízhiány a vér fokozatos sűrűsödését eredményezi, megnövelve annak viszkozitását, ami óriási megterhelést jelent a szív és a vesék számára. Mindez a szervezet túlhevülésével együtt drámaian csökkenti a teljesítőképességet, és súlyos egészségi károsodásokhoz is vezethet. A dehidratáció kellemetlen tüneteit hatékonyan csökkenthetjük megfelelő izotóniás ital fogyasztásával.

   

  A Penco Energy Drink Long előnye az optimális ásványi anyag tartalom mellett (Na, K, Mg, Cl, Ca, P és egyebek), a megnövelt glükóz polimer tartalom (maltodextrin), és speciális szacharid, az isomaltulóz magas tartalma.

   

  A glükóz polimerek előnye abban áll, hogy túlságosan nem növelik az ital oszmolalitását, és ezzel lehetővé teszik a hatékony hidratálást a sportolás közben fellépő magas energiafelhasználás mellett is. További előny az antioxidációs vitaminok (C és E), valamint a kulcsfontosságú elemek (szelén, cink, mangán) megnövelt tartalma, melyek együttesen védik a túlterhelt szervezetet az oxidációs stressztől, melyet az oxigén szabadgyökei váltanak ki. A szabadgyökök keletkezése nem csak a körnezetben meglévő káros anyagok miatt jön létre, de a megerőltető edzés is kiváltja létrejöttüket.

   

  Energiaforrásként egyrészt az egyszerű cukrok (glükóz és szacharóz), továbbá összetett szacharidok (maltodextrinek), és egy különleges, egyedi diszacharid - isomaltulóz (PALATINOSE) szolgál. Az Energy Drink összetételében 20% arányban van jelen PALATINOSE. Az isomaltulóz szacharid 1957-ben lett felfedezve, és a természetben a mézben és a cukornádban található. Laboratóriumi körülmények között a szacharózból készül, enzimatikus átalakítással, amikor is a glükóz és a fruktóz között fennálló 1,2-es glikoszidikus kötést 1,6-os kötésre módosítják. Ennek a megváltozott kötésnek köszönhetően az isomaltulóz stabilabb, mint a szacharóz, ezért az anyagcsere folyamatában lassabban szívódik fel, nem növelve jelentősen a vér glükóz szintjét.

   

  Az Isomaltulóz az első lassan felszívódó cukor, amely az izmoknak és az agynak azonos energiát biztosít (4 kcal/g) mint a szacharóz vagy a glükóz, de hosszab időintervallumban. Amíg a sima cukrot, vagy a glükózt a szervezet nagyon gyorsan felhasználja, és a vércukor szint a normál szintre csökken kb. 60 perc alatt, addig az isomaltulóz szacharid sokkal lassabban bomlik, és a vérben a szintje csak 2 óra múlva csökken. A PALATINOSA alacsony glükémiai indexxel (GI) rendelkezik, alacsony inzulin reakciót vált ki a szervezetben, ezért cukorbetegek számára is fogyasztható, továbbá kíméletes a fogakhoz is.

   

  Az állóképességet igényló sportokat űző sportolók, akik az Energy Drink Long italt fogyasztják a terhelés előtt és közben, jobban viselik a fizikai iénybevételt, és tovább képesek a maximális teljesítményt nyújtani.

   

  A Penco Energy Drink minden sportolónak hasznos, de kiváltképp az állóképességet igénylő sportokat űzők számára előnyös. 

   

   

  penco-energy-drink-long-osszetevok

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Hidratáció
  Kiszerelés
  4500 g
  Cikkszám
  mhs450531