Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
2
7
4
4
3
Termék részletek


Penco-Junior-Sport-Drink
 • Penco-Junior-Sport-Drink

Penco Junior Sport Drink

Ezt a terméket nyugodtan fogyaszthatják a gluténérzékenyek!*

Kiszerelés: 700 g (18 l folyadék készíthető)

 

Penco © Junior Sport Drink (gluténmentes, laktózt tartalmaz)

 

Ízesítés: narancs, citrom

 

Penco© Junior Sport Drink az ideális sportital 6 évesnél idősebb gyermekek számára, akik rendszeresen vagy alkalomszerűen sportolnak. Tartósítószereket és mesterséges színezéket nem tartalmaz.

 • Optimális folyadékbeviteli rendszer 6 éves, vagy annál idősebb gyermekek részére
 • Tartószítószer és mesterséges színezék nélküli termék
 • Egyszerű és összetett szénhidrátok kiegyensúlyozott keverékeként megjelenő energia széles vitamin spektrummal. Magas C-vitamin tartalom
 • Széles körben tartalmaz ásványi anyagokat
 • Hozzájárul a teljestmény fenntartásához intenzív fizikai teljesítmény esetén
 • Növeli a vízfelszívódást a fizikai igénybevétel során
 • Kiegyensúlyozza a vitamin és ásványi anyag hiányt
 • Csökkenti a dehidratáció kozckázatát
 • Késlelteti a fáradságot a magas C-vitamin tartalomnak köszönhetően.

 

Előkészítés és adagolás:

 

 • 20 g (1 kiskanál) por feloldható 250 ml vízben (izotóniás italként, 300 mOsm / kg).
 • Az izotóniás ital magasabb és hosszabb idejű teljesítmény (egy óránál hosszabb) esetén megfelelő, illetőleg rehidratálásra az aktivitás után, illetőleg sportitalként funkcionál kevésbé intenzív teljesítmény és egy óránál rövidebb idejű aktivitás során. A megfelelő hőmérséklet is fontos, amely 20-25 ºC. Hogy a kívánt hatást elérjük, az alábbi lépéseket javasolt követni.
 • Közvetlenül az aktivitást megelőzően és aztán 10-15 percenként 100-150 ml-t kell meginni, az aktivitás ideje, intenzitása, a környezet hőmérséklet függvényében.
 • Egy kiszerelés megközelítőleg 17 liter elkészítéséhez elegendő, megközelítőleg 35 (0,5 L) flakon tölthető meg.

 

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

Ízesités:
Kiszerelés:
7 730 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  A gyermekek szervezete rendkívül érzékeny a testnedvek elvesztésére és a dehidratáció kockázata magasabb a felnőttekéhez képest. Meleg, magas páratartalmú körülmények közötti igénybevétel során a gyermekek a felnőttekhez képest jóval sérülékenyebbek. A dehidtratáció nem csak csökkenti a teljesítményt, de az egészséget is kockáztatja. Ezért is szükséges folyamatosan pótolni a veszteséget.

  A gyermekek szomjúságérzete kevésbé kifinomult, a cukortermelés alacsonyabb fokú és kevesebb nátrium és klór is termelődik. Ennek következtében a hidratáció érdekében a gyermekek kevesebb koncentrált italt használnak alacsonyabb fokú ozmózissal. A gyermekeknek eleget kell inniuk a fizikai aktivitást megelőzően, és 10-15 percenként a fizikai aktivitás közben is, majd az aktivitás után pótolniuk kell az elveszett folyadékot és az energiát.

   

  Az optimális hidratáció meghatározza az eredményes sportteljesítményt nem csak a felnőttek, de a gyermekek esetében is. Általános edzés közben a gyors rehidratáció érdekében javasoljuk a Penco © Junior Sport drink fogyasztását, amelynek az ozmózis aránya alacsonyabb. Az izotóniás italok (átlagosan 300mOsm/kg) a hosszabb igénybevétellel járó fizikai teljesítményekhez megfelelőek.

   

  A gyaloglás vagy a futás relatív energiaintenzitása jelentősen magasabb a gyermekek esetében a felnőttekéhez képest.

   

  A nagyobb energiaigényt részben fedezi a Penco © Junior Sport Drink, amely egyszerű cukor és glükóz polimerek formájában biztosítja az energiát.

   

  Penco© Junior Sport Drink segít ellensúlyozni a vitamin és ásványi anyag egyensúly felbomlását. 
  A gyermekeknek több vasra és kálciumra van szükségük, és szükséges a további ásványi anyagok (pl. Mg, Zn, J), valamint vitaminok, főleg a C-vitamin megfelelő bevitelének biztosítása is.

   

  A Penco© Junior Sport Drink-et ajánljuk továbbá a kisméretű sportolóknak a magas phospholipoprotein tartalma miatt, amely megvédi a gyomor nyálkahártyáját az agresszív gyomorsavval szemben. 

   

  phospholipoproteint tartalmazó Penco© Junior Sports Drink-nek köszönhetően nincs gyomorégés és hasfájás a sportfoglalkozások közben.

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Hidratáció
  Kiszerelés
  700 g
  Cikkszám
  mhs443322