Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
4
6
3
1
6
Termék részletek


Penco-L-Karnitin-Liquid-1400
 • Penco-L-Karnitin-Liquid-1400

Penco L-Karnitin Liquid 1400

Ezt a terméket fogyaszthatják a glutén- és laktózérzékenyek, valamint a cukorbetegek is!*

Kiszerelés: 500 ml

 

Ízesítés: narancs, erdei gyümölcs

 

A Penco L-karnitin liquid 1400 egy folyékony, magas koncentrátumú formája az L-karnitinnek, pantoténsavval (B5 vitamin) és három vegyértékű krómmal gazdagítva, melyek jelentősen erősítik az L-karnitin hatását.

 

Az L-karnitin hatása:

 • támogatja a zsírégetést és gátolja a zsír lerakódását a szervezetben
 • növeli a teljesítőképességet intenzív fizikai terhelés esetén
 • elodázza a fáradtság fiziológiai megjelenését
 • fokozza a regenerálódási képességet nagy megterhelés után

 

Elkészítés és adagolás:

 • Egy adagolónyi 20 ml (csupán 24 kJ) mennyiséget kell közvetlenül meginni, vagy már kész italba keverni, pl. Penco Mineral Drinkbe, vagy Ionogenbe.
 • Sportolók, vegetáriánusok, szeniorok, és túlsúllyal küzdő személyek fogyasszanak napi 1 adagot (20 ml) , az átlagembereknek elegendő napi 1/2 adagolónyi (10 ml).
 • Sportolóknak egyszeri 20 ml adagot javaslunk a terhelés megkezdése előtt.
 • Akik fogyni szeretnének, azoknak 10 ml adagot kell fogyasztani reggel, és 10 ml-t a nap későbbi szakaszában, legcélszerűbb edzés előtt.
 • Vegetáriánusoknak, és idősebb embereknek, akiknél az L-karnitin szintje a vérben már alacsonyabb, napi 20 ml adagot javaslunk egyben fogyasztani, mindjárt reggel.

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

Kiszerelés:
7 990 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  A Penco L-karnitin liquid 1400 kellemes gyümölcs ízzel rendelkezik, és egy adag (20 ml adagolónyi) 1400 mg L-karnitint, 10 mg pantoténsavat, 40 μg három vegyértékű krómot és nagyon csekély energiamenyiséget - csak 24 kJ-t tartalmaz. Ezzel a kivételesen magas L-karnitin tartalommal a Penco L-karnitin liquid 1400 egyedülálló a piacon, amit a Cseh Állami Egészségügyi Intézet szakértő véleménye is igazol, és a Cseh Egészségügyi Minisztérium is engedélyezte.

   

  Az L-karnitint a 20. század elején fedezték fel, mégpedig a húsban. Innen ered a neve is (caro, carnis = hús), és manapság az egyik legnépszerűbb zsírégetőnek számít. Természetes anyagról van szó, amely jelen van az emberi szervezetben is, és a táplálékunkban. Annak ellenére, hogy az L-karnitin növeli a teljesítőképességet, nem számít doppingszernek. Elsődleges funkciója a hosszú láncolatú zsírsavak szállítása a citoszolból a mitokondriális membránokon keresztül úgynevezett "carnitine-transport-shuttle" ingamechanizmussal a mitokondriumokba, ahol a zsírsavak ß-oxidációjára kerül sor (azaz zsírégetésre), miközben energia szabadul fel az izmok működtetéséhez. Biológiailag csupán az L-formájú karnitin aktív, a D-formájú hatástalan, és csökkenti az L-forma hatékonyságát. A 100%-osan tiszta L-karnitin a svájci Lonza cég szabadalmaztatott biokémiai eljárásával állítható elő, és L-Carnipure védjeggyel van ellátva.

   

  A B5 antistressz vitamin, más néven pantoténsav, mint az A koenzim része (CoA) javítja az L-karnitin metabolizmusát. A három vegyértékű króm csökkenti az édesség utáni vágyat, növeli az inzulin hatékonyságát, és az inzulin azon képességét, hogy szabályozni tudja a vér glükózszintjét, és ezzel hozzájárul a túlsúly csökkentéséhez.

   

  penco-l-karnitin-osszetevok

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Diétás és zsírégetők
  Kiszerelés
  500 ml
  Cikkszám
  mhs510434