Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
9
9
4
1
Partnereink
Termék részletek


Penco-Long-Trail-Energy-Gel-70g-tubusos
 • Penco-Long-Trail-Energy-Gel-70g-tubusos

Penco Long Trail Energy Gel 70 g tubusos

Ezt a terméket fogyaszthatják a glutén- és laktózérzékenyek is!*

 

Ízesítés: citrom, narancs, cseresznye

 

Az Energy Gel egy nagyon ízletes energizáló zselé, magas komplex és közönséges szacharid tartalommal. Különleges kombinációban tartalmaz nátriumot, káliumot és antioxidánsokat, vagyis C és E vitaminokat, melyek védik a megterhelt szervezetet az oxidációs stressztől.

 • szacharidok - speciális keveréke a maltodextrinnek és egyszerű cukroknak
 • antioxidációs rendszer - C és E vitaminok
 • nátrium és kálium ionok

 

Adagolás:

 

 • Az Energy Gel-t célszerű 5-10 perccel a terhelés megkezdése előtt fogyasztani. Ezzel feltöltődnek a glükogén tartalékok. Utána 30 percenként a fizikai igénybevétel során, majd közvetlenül a befejezést követően is célszerű Energy Gel-t alkalmazni. Ezzel csökkentjük a szervezet regenerálódáshoz szükséges idejét.
 • Az Energy Gel használata egyszerű: egy adagnyi zselét nyomunk a szánkba, és iszunk rá vizet, vagy nagyon hígított hipotóniás italt (kb. 200-300 ml). A folyadékpótlás nagyon fontos, mert megelőzi a kiszáradást, és alkalmassá teszi a szervezetet, hogy megfelelően fel tudja dolgozni a zselét. Hogy a zselé hatását kitapasztalja, javasoljuk már a versenyek előtt kipróbálni. Minden olyan sporthoz javasoljuk, melynek időtartama meghaladja az 1 órát.

 

 

*Javasoljuk, hogy fogyasztás előtt konzultáljanak a szakorvosukkal!

Ízesités:
Kiszerelés:
1 030 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  Az Ön lábában már a sokadik kilométer van? Az izmai kimerítették szinte az összes tartalékukat? A lábak egyre nehezebbek? Minden lépés megerőltető? Nincs energiája? Elfogyott az ereje, miközben még hátra van több száz méter a célig? Nagyon kemény, de Ön nem akarja feladni?

   

  A folytatás elengedhetetlen feltétele, hogy lassítani kell a szacharid tartalékok (izom glükogén) égetését. És pont erre az alkalomra van itt a Penco Energy Gel - különleges energizáló zselé, amely szacharidok, ionok és antioxidánsok kombinációjára épül. Az Energy Gel növeli a szacharid tartalékok mértékét a fizikai igénybevétel előtt, közben és utána is. Speciális arányban tartalmaz komplex szacharidokat (maltodextrint), és közönséges cukrokat (glükózt és fruktózt). A nátrium és kálium ionok pótolják ezeket az ásványi anyagokat, melyek kiürülnek a szervezetből az intenzív fizikai terhelés során. A zselé C és E vitaminokban gazdag, melyek megvédik a sejteket az oxidációs stressztől, amely főleg a nagyon intenzív, extrém terhelés esetén fenyeget. Ráadásul a C vitamin nehéz fizikai terhelés során segít fenntartani a normál energetikai anyagcserét, erősíti az immunrendszert és hátráltatja a fáradtság és az idő előtti kimerülés kialakulását.

   

  Amennyiben a sportoló a terhelést megelőzően megfelelően gondoskodik tápanyag és energia bevitelről, a glikogén ("üzemanyag"), amely az izomsejtekben és a májban raktározódik, nagyjából egy órára elegendő. Ez után a glikogén tartalékok elfogynak, gyorsan csökken a vércukorszintje, ami fizikai és szellemi fáradtságban nyilvánul meg. Ez egyrészt nehezíti a minőségi sportteljesítményt, másrészt az agy is lassul, mivel nem kap elegendő üzemanyagot - glükózt. Az agy és az izmok közti kommunikáció problémái miatt előfordulhat, hogy a sportoló rossz döntést hoz a mérkőzés vagy verseny fontos, döntő momentumában. Az idegrendszer normális működéséhez, és a fáradtság mértékének csökkentéséhez jótékonyan hozzájárul a magas C vitamin tartalom is.

   

  Egy adag, azaz 35 g 120 mg C vitamint, és 413 kJ azonnali energiaforrást biztosít. Az energia bevitelét legkésőbb 5-10 percen belül érzékelni fogja.

   

  Az Ön mérkőzését vagy versenyét a megfelelő pillanatban segít eldönteni a Penco Energy Gel. A szacharidok az energia azonnali forrása.

   

   

   

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Energia gél
  Kiszerelés
  70 g
  Cikkszám
  mhs453533