Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
4
6
2
3
1
Termék részletek


Penco-Sport-Energy-Bar

Penco Sport Energy Bar

Glutén-, és laktózérzékenyek, valamint cukorbetegek részére ennek a terméknek a fogyasztása NEM AJÁNLOTT!*

 

Ízesítés: erdei gyümölcs

 

A Penco Energy Bar MCT egy 40g-os frissítő energia szelet, megnövelt szárított gyümölcs tartalommal, joghurtos vagy csokis öntetben. Ellátja a szervezetet hatékony Q10 koenzimet tartalmazó antioxidáns rendszerrel, azonnal rendelkezésre álló energiával MCT zsírok formájában, és természetes szója lecitinnel.

 • Energia szeletek = azonnal hasznosítható energia
 • Hatékony antioxidáns rendszer Q10 koenzimmel
 • Megnövelt erdei gyümölcs vagy barack tartalom
 • 200 mg C vitamin minden szeletben segít megrősíteni a szervezet immunrendszerét
 • 200 mg C vitamin minden szeletben hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
 • Minőségi egészséges frissítő a nap bármely szakában

*Érdemes előtte erről a szakorvosával konzultálnia!

Kiszerelés:
620 Ft
 • Részletes jellemzés:

   

  A Penco Energy Bar MCT egy magvas energizáló müzli szelet, hatékony antioxidációs rendszerrel, melyet C és E vitaminok, mangán, cink és szelén nyomelemek alkotnak. Ezek segítenek megvédeni a sejteket az oxidációs stressztől, melynek kockázata a fizikai terhelés növekedésével arányosan növekszik. Ez az antioxidációs rendszer hatékonyan védi a szervezetet az oxigén szabadgyökeitől, melyek nem csak az intenzív fizikai igénybevétel során keletkeznek, de létrejönnek a napozás vagy dohányzás során is, és idő előtti öregedéshez, és egyébb civilizációs betegségekhez vezethetnek. A magas C vitamin tartalom hozzájárul az immunrendszer helyes működéséhez az intenzív fizikai megterhelés alatt és után. Ezt a pozitív hatást már egy darab Energy Bar szelet napi elfogyasztásával is elérjük, melynek során a szervezetünkbe 200 mg C vitamin többletet juttatunk. A megnövelt C vitamin tartalomnak köszönhetően az Energy Bar szelet nem csak az immunrendszer megerősítésében segít, de csökkenti a fáradtság és idő előtti kimerülés beálltát is a fizikai igénybevétel során.

   

  Teljesen kivételes összetevők az MCT zsírok (Medium Chain Triacylglycerols), melyek a rendelkezésre álló kutatások alapján gyorsan felszívódnak és azonnali energiát szabadítanak fel a szervezetben. Az MCT zsírok közepes hosszúságú zsírsav láncolatokkal rendelkeznek, melyek a közönséges zsírokkal ellentétben a szervezetben nem rakódnak le, és az elégésük helyszínéül szolgáló mitochondriumokba való belépéshez nincs szükségük L-karnitin jelenlétéhez. Az MCT zsírok szükséges energiát szolgáltatnak a szervezet számára, és egyúttal hozzájárulnak a szervezet zsírkészleteinek lebontásához. A Q10 koenzim nem csak antioxidáns, de az energiatermelés fontos szereplője is. A sacharidek jelentik az energia forrását.

   

  Az Energy Bar MCT energiaszelet frissítő ízét az eredeti amerikai áfonya adja, melyet az OceanSpray márkavédjegy garantál, továbbá szárított eper, szeder, málna és barack darabkák.

   

  Az Energy Bar MCT energiaszeleteket edzés vagy versenyzés közben javasoljuk fogyasztásra, első sorban kitartást igénylő, hosszan tartó fizikai igénybevételel járó sportokhoz (futás, kerékpározás stb.), továbbá egyéb sportoknál is, ha gyors energiapótlásra van szükség, de fogyaszthatjuk csak úgy is, bármikor a nap folyamán, ha éhesek vagyunk, de nincs időnk hosszabb ideig táplálkozni.

   

  Sokszor előfordul, főleg megterhelő fizikai vagy szellemi igénybevétel után, hogy szervezetünk energiatartalékai lemerülnek, és szükséges azok gyors feltöltése. Ezt az érzést szinte mindenki ismeri, legyen szó akár élsportolókról, akár vezető beosztású menedzserekről, gépjárművezetőkről, vagy egyéb fizikai és szellemi dolgozókról. Ilyen pillantokban jön jól egy kis szelet, amely nem csak az éhségérzetet űzi el, de feldobja a fáradt testet és lelket. Éppen ilyen frissítő a Penco Energy Bar MCT.

   

   

  penco-energy-bar-mct-osszetevok

 • Kategória
  Táplálékkiegészítők
  Típus
  Energia szelet
  Kiszerelés
  50 g
  Cikkszám
  mhs966007