Szűrés
Ár
1 020 Ft - 46 820 Ft
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(1)
Kék
(1)
Ár
(6)
(2)
(1)
Kategóriák
Kategóriák
Szűrés
Ár
1 020 Ft - 46 820 Ft
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(1)
Kék
(1)
Ár
(6)
(2)
(1)
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
7
1
6
8
6
Partnereink

Donic Pingponglabdák


A Donic pingponglabdák között edző- és versenylabdák is megtalálhatóak. A Donic új kollekciós versenylabdája celluloid mentes, a korábbiaktól eltérően új, plasztik anyagból készült. Ha fontos számodra a minőségi játék, gyakorolj és készülj fel a versenyekre Donic edzőlabdákkal, így a végeredmény már csak rajtad múlik. A pingponglabdák tárolásához a Donic Ball Basket biztosítja a megfelelő helyet, míg a Donic Ballbox labdaszedő megkönnyíti a dolgod, ha már nincs kéznél több asztalitenisz labda. A Ballbox alján lyukak találhatók, amelyek biztosítják a gyors és egyszerű labdafelszedést, így biztos, hogy minimális lesz az az idő, amelyet elveszítesz a játékból. A Donic pingponglabdák 3-, 6- illetve 120 darabos kiszerelésekben elérhetők.

Tisztelt Érdeklődő!

 

Amennyiben egyesület vagy csapat nevében érdeklődik termékeink iránt, személyre szabott ajánlatért kérem, keresse Zombori Dávidot az alábbi elérhetőségen!

 

Asztalitenisz 


Sportbaráti üdvözlettel:

Mikrohungária Sport

 

 

Néhány hasznos információ a termékekről:

 

A webáruházban nem csak azok a termékek vannak feltüntetve, melyek készleten vannak, hanem azok is, melyek megrendelésre érkeznek. Kérjük, érdeklődjön raktárkészletünkről, mielőtt meglátogatna minket!

 

A DONIC akciós termékek a készlet erejéig akciósak. Bizonyos esetekben van lehetőség utánrendelésre, ilyenkor viszont kedvezményes áron való vásárlásra nincs lehetőség.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

 


Sorrend:
Sorrend: