Kategóriák
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
2
2
6
9
3
5
9
Partnereink

Pure2Improve


A Pure2Improve egy új játékos a rohamosan fejlődő fitneszkiegészítők globális piacán. A márka elképzelése egyszerű: támogatni a profi és amatőr sportolókat teljesítményük növelésében valamint, hogy a sport a legnagyobb élményt nyújtsa számukra. A Pure2Improve-nál arra törekszünk, hogy a sportolók széles rétegét különböző felszerelések és kiegészítők széles választékával szolgáljuk ki.

Számos nemzetközi trend mellett egyre jobban teret nyer a ,,több edzés, egészségesebb életmód” is. Sikerünk kulcsa, hogy innovatív és egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, melyek a felhasználók számára vonzóak.

A Pure2Improve széleskörű termékkínálattal vár minden kezdő, félprofi, illetve profi sportolót. Széleskörű kínálatból a kardió és fitnesz kiegészítő termékeinket nem csak sportolóknak, hanem például rehabilitációs klinikák és egészségcentrumok figyelmébe is ajánljuk, minden korcsoport és mindkét nem számára elérhetőek.

Minden Pure2Improve termék segít abban, hogy a következő szintre lépj. A termékek ideálisak az edzések bármely formájához, legyen az: felkészülés, edzés vagy rehabilitáció.

A Pure2Improve legfontosabb előnye, hogy minden termék úgy lett kifejlesztve, hogy általuk, kirobbanó erejű és sérülésekre immunissá váljanak a termékeket használó sportolók. A termékek strapabíróak, könnyen használhatóak és hosszabb használati időt tesznek lehetővé.

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Amennyiben egyesület vagy csapat nevében érdeklődik termékeink iránt, személyre szabott ajánlatért kérem, keresse Fürjes Dénest, Bódis Tamást, Forray Bencét vagy Zöldi Dánielt az alábbi elérhetőségeken!

 

CsapatsportokSportbaráti üdvözlettel:

Mikrohungária Sport